28 / 03 / 2024

Soyak Soho yeşil sertifika

Soyak Soho yeşil sertifika

Yeşil bina olarak tasarlanan İstanbul Gayrettepe' deki karma proje Soyak Soho, USGBC (ABD Yeşil Binalar Konseyi) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı...

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Evrim Kırmızıtaş, Nurgul Yeşilçay'ın 41. yaşını kutladı!

Evrim Kırmızıtaş, Nurgul Yeşilçay'ın 41. yaşını Asmalımescit Soho House'ta kutladı. Geyece Ömür Gedik,Gül Gölge Saygı gibi isimler katıldı.

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Soyak Konforia: İlk mega-yeşil proje!

Yeşil binalar konusunda yatırımlarına hız veren Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de yer alan Soyak Konforia ile İstanbul'un ilk mega-yeşil projesine imza atıyor.

Soyak 5 bin konutluk yeşil projeye imza attı!

Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de 5 bin konutluk yeni bir projeye başlıyor. En büyük yeşil bina projelerinden olacak Konforia İstanbul'da satış başladı.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

Soyak’lı Yeşil Yakalı Çalışanlar ilk yıllarını tamamladı!

Soyak’ın Yeşil Yakalı Çalışanları bu değişimle, karbon ayak izinde 90 tonluk yani yüzde 18’lik bir düşüş sağlayarak, sürdürülebilir bir dünya için örnek bir davranış sergilediler.

Soyak Holding’in yeşil yakalı çalışanlar etkinliği 23 Mayıs'ta gerçekleşti!

Soyak Holding’in Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çatısı altında hayata geçirdiği gönüllülük projesi ‘Yeşil Yakalı Çalışan’lar, 23 Mayıs Cumartesi Günü bisiklet turu etkinliğinde bir araya geldi.

Finans merkezi ve iki yeni şehir projesinde yeşil dönüşüm ön plana çıkacak!

İstanbul'un cazibe merkezi olmaya devam etmesi, Finans Merkezi ve iki yeni şehrin fırsat olacağını belirten Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, "Teknoloji, medya ve telekomünikasyonla yeşil dönüşümü ön plana çıkarmalıyız" dedi.

Soyak, yeşil yakalı gönüllülük programı başlattı!

Soyak, Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çerçevesinde Yeşil Yakalı isimli bir gönüllülük programı başlattı. Başarılı olanlar Dünya Çevre Günü'nde ödüllendirilecek. Çalışanlar programa katılabilmek için 25 taahhüdü yerine getiriyor.

Soyak'ta Yeşil Yakalı çalışan dönemi başlıyor!

Yeşil Yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesi hazırlandı. Dr. M. Emre Çamlıbel'in de imzaladığı İyi Niyet Bildirgesi'ni imzalayan Soyak çalışanlarının sayısı 91'e yükseldi.

Soyak Holding yeşil yakalı isimli program başlattı!

Soyak Holding, Yeşil Yakalı isimli bir program başlattı. Program ile isteyen çalışanlar İyi Niyet Bildirgesi imzalıyor. Çalışanlar yeşil yakalı olabilmek için bazı sorumlulukları yerine getirmeyi taahhüt ediyor.

Soyak’ta Yeşil Yakalı Çalışan dönemi!

Soyak, Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı’nı bir adım daha öteye götürerek Yeşil Yakalı isimli bir gönüllülük programı başlattı. Yeşil Yakalı çalışan unvanını kazanabilmek için çalışanların gönüllü olarak imzalayacakları bir iyi niyet bildirgesi hazırlandı...

Soyak Soho yeşil sertifika Haberi

Soyak Soho yeşil sertifika



Yeşil bina olarak tasarlanan Soyak Soho, USGBC (ABD Yeşil Binalar Konseyi) tarafından verilen LEED sertifikasını Gold seviyesinde almaya hak kazandı. İstanbul Gayrettepe'deki karma proje Soyak Soho, 77 rezidans daire ve 4 bin 40 metrekarelik ofisten oluşuyor. Soyak Holding'in CEO'su Dr. Emre Çamlıbel, "Soyak olarak, geliştirdiğimiz konut projelerinde de sosyal, çevresel ve toplumsal sorumlulukla hareket ediyoruz"...