18 / 04 / 2024

Soyak Yapı ödül

Soyak Yapı ödül

Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, Capital ve Ekonomist Dergisi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği ‘Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi’nde iki ödüle birden layık görüldü.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Siltaş Yapı yükselen en iyi marka ödülü aldı!

İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve kente değer katan projeler inşa eden Siltaş Yapı, yükselen en iyi marka ödülü aldı.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Yapı sağlığı üzerinde çalışma yapan mühendis ödüllendirildi!

Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde 15 yıldır yapı sağlığını üzerine çalışma yapan  Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık Türkiye Bilimler Akademisi Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı ödülünün sahibi oldu.

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Sur Yapı'ya Yılın İtibarlısı ödülü! 

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning ortaklığı ile bu yıl altıncı kez düzenlenen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Sur Yapı, Gayrimenkul ve İnşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülünün sahibi oldu...

ANT Yapı'ya ''Sektörüne İlham Veren Kurum Ödülü'nün sahibi oldu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 100 müteahhitten biri olan Ant Yapı, Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği tarafından gerçekleştirilen 11. KSS Zirvesi’nde, “Sektörüne İlham Veren Kurum” ödülünün sahibi oldu.

İSTİM'e En İyi Endüstriyel Lojistik Yapı ödülü!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla bu yıl altıncısı düzenlenen "Sign of the City Awards (SotCA)" yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi...

Prefabrik Yapı'ya Sakarya'nın Yıldızları ödülü!

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Ödül Yapı Revan Köşk satışta!

Ödül Yapı imzasını taşıyan Revan Köşk projesi satışa çıktı. Kayseri Altınoluk Mahallesi'nde 4+1 şeklinde 13 villadan meydana gelen projede kaba inşaat devam ediyor.

Soyak Yapı ödül Haberi

Soyak Yapı ödül

Capital ve Ekonomist Dergisi iş birliğiyle düzenlenen Real Estate Stars - Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 Zirvesi; inşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isim ve kurumlarını bir araya getirdi. 27 Eylül günü, Ritz Carlton’da gerçekleşen ve 24 firmanın katıldığı organizasyonda Real Estate Stars ödülleri 3 ayrı kategoride sahiplerini buldu.


Türk gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak Yapı, zirveden iki ödülle döndü. Soyak Yapı, ‘En çok konut projesi yürüten şirketler’ ve ‘En çok konut satan şirketler’ kategorilerinde ödüle layık bulundu.


55 yıllık tecrübesiyle bugüne kadar 55.000 konut üreten Soyak Yapı, yakın geçmişte Soyak Yenişehir, Soyak Olympiakent, Soyak Mavişehir, Soyak Siesta, Soyak SOHO, Soyak Park Aparts, Soyak Evostar ve Soyak Mavişehir Optimus gibi marka projelere imza attı. Şirket, halen İstanbul Kuzey Bahçeşehir’de 5.000...