28 / 03 / 2024

Sözüer Mühendislik Yapı iletişim

Sözüer Mühendislik Yapı iletişim

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Sözüer ve Kaan Sözüer ortaklığında kuruldu.

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Osman Savran tarafından kuruldu.

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Er-Ka Mühendislik Müteahhitlik Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmsa Mühendislik Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İskender Avcı tarafından kuruldu.

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Dağ tarafından kuruldu.

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Benna Teknik Mühendislik Yapı Anonim Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Talha Subaşı tarafından kuruldu.

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asfi Mimarlık Mühendislik Yapı Laboratuvarı Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Fidan tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esn Mühendislik Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esin Sağdıç tarafından kuruldu.

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akademik Test İnşaat Mühendislik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Büyük ve Uğur Köse ortaklığında kuruldu.

Devlet Su İşleri personel alımı için son dakika müjdesi geldi! Hem sınavsız hem mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımları için adeta son dakika müjdesi geldi. Verilen bilgilere göre, hem sınavsız hem mülakatsız alım yapılacak. Aman kaçırmayın...

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Metropol Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kır tarafından kuruldu.

İslam Memiş peş peşe açıkladı! “Eğer 100 bin TL paranız varsa mutlaka bunu yapın” dedi!

Paranın sihirbazı İslam Memiş’ten, yatırımcıya bu kez çok önemli tavsiyeler peş peşe geldi. Özellikle altın ve gümüş yatırımcısının çok yakından takip ettiği piyasa uzmanı İslam Memiş’ten, küçük yatırımcılara çok önemli bir uyarı geldi. “Eğer 100 bin liranız varsa mutla bunu yapın” diyen Memiş, hang

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Sözüer Mühendislik Yapı iletişim Haberi

Sözüer Mühendislik Yapı iletişim

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Nusret Sözüer ve Kaan Sözüer ortaklığında kuruldu.

Sözüer Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak 2-Yurt içinde ve yurt dışındaki resmi ve özel gerçek ve tüzelkişi ve kuruluşlara ait arsa, arazi, bireysel ve toplu halde konut, otel, motel, apartotel, tatil köyü, devre mülkler, villalar, spor tesisleri, sinema, tiyatro, sergi salonları, lokanta, kafeterya, ticaret ve alış-veriş merkezleri, termal istasyonları, akaryakıt tesisleri, fabrika binaları ve bunların tamamlayıcı üniteleri, makine ve sabit kıymetler, deniz ve sahil yapıları, limanlar, marinalar, yatlar, gümrüklü ve gümrüksüz eşya satış yerleri, depolama alanları gibi her türlü gayrimenkulün...