28 / 03 / 2024

sparta tower projesi

sparta tower projesi

Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat'ın projesi Sparta Tower Ispartakule 298 adet rezidans ve 76 dükkandan oluşan ticaret merkezi olarak tasarlandı. Sparta Tower projesinde yalnızca 2+1 daireler olacak...

Sparta Tower projesi!

Sparta Tower projesi, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir-Ispartakule bölgesinde inşa ediliyor. Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 4 bodrum + 40 katlı tek blok bulunuyor...

Crystal Tower projesi geliyor! Yeni proje!

Aksur İnşaat, yeni projesi Crystal Tower  için düğmeye bastı. 311 dairenin yer alacağı yeni proje Ankara'da hayata geçiyor.

A&A Tower projesi Nijerya'da yükseliyor!

Mimar Atilla İlhan tarafından tasarlanan A&A Tower projesi Nijerya'nın Lagos bölgesinde inşa edilecek. Proje mega şehrin nitelikli konut açığı sıkıntısını gidermeyi planlıyor.

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Bilim Yatırım'dan Ümraniye'ye Bilim Tower projesi!

Bilim Yatırım tarafından inşa edilen Bilim Tower projesi, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte bulunduğu konumun en yüksek binası olan Bilim Tower projesiyle ilgili detaylar...

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

14 soruda Esenyurt Aris Grand Tower projesi!

Esenyurt Aris Grand Tower projesinde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. İşte Zerka İnşaat, Nihal İnşaat, Kaymakçı İnşaat ve Gürboğan İnşaat imzasını taşıyan 14 soruda Esenyurt Aris Grand Tower projesi detayları...

NND 100 Tower Projesi!

Nanda Yapı tarafından hayata geçirilen NND 100 Tower projesinde daire tipleri 2+1, 3+1 ve penthouse şeklinde dizayn edildi. NND 100 Tower Projesi İstanbul Kartal'da inşa ediliyor.

NND 100 Tower Projesi!

NND 100 Tower Projesi Nanda Yapı imzasıyla 37 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. NND 100 Tower Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!

Leke Jeans'in patronu Cengiz Acar'ın Ispartakule'de kendi arazisinde planladığı Sparta Tower projesi için teklifler toplanıyor. Bir türlü başlanamayan Sparta Tower projesi kat karşılığı başka firmaya yaptırılacak..

Orkide By Tower projesi!

2015'in ilk çeyreğinde temeli atılacak olan Orkide By Tower projesi İzmir'in Bayraklı ilçesinde Küçükbay Grup imzası ile yükseliyor. Orkide By Tower projesi satışları ise henüz başlamadı.

Allure Tower projesi iletişim bilgileri!

Toplam 9 bin 300 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan Allure Tower Avcılar projesi, İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde yükseliyor. Allure Tower projesi iletişim bilgileri şu şekilde...

Allure Tower projesi teslim!

Toplam 400 adet daire ve 8 adet dükkandan meydana gelen Allure Tower projesi teslim sorusuna 2016 yılının Şubat ayı içerisinde cevabı veriliyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Allure Tower projesi ulaşım!

Allure Tower projesi ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde inşa edildiğini söylemek mümkün. 30 katlı tek bloktan meydana gelen projede konut satışlarına devam ediliyor..

sparta tower projesi Haberi

sparta tower projesi


Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Sparta Tower projesi İstanbul Avcılar Firuzköy Mahallesi'ne bağlı Ispartakule bölgesinde inşa edilecek.  Sparta Tower 30 milyon TL proje bedeline sahip.


Ispartakule Sparta Tower projesi 298 adet rezidans ve 76 adet ticari birimden meydana geliyor. 19 bin 934 metrekare alanda yükselen Sparta Tower projesinde yalnızca 2+1 daire tipine yer veriliyor.


Sparta Tower Ispartakule için teklifler toplanıyor!



Daha önce 2 blok olarak tasarlanan Sparta Tower projesi İnnovia Ispartakule projesine benzerliğinden dolayı değiştirildi. Sparta Tower projesi son olarak ticari alanların yer alacağı baza üzerinde 4 bodrum + 40 katlı tek blok olarak tasarlandı.



Baza ticari merkez taban alanı 14 bin 127 metrekare olan Sparta Tower projesinde kule taban alanı 7 bin 876 metrekare. Sparta...