26 / 04 / 2024

Speed Line İnternational Gayrimenkul adres 

Speed Line İnternational Gayrimenkul adres 

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

Line İnternational Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Line İnternational Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ferda Oğuz ve Jack Wayne Crosby ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Beyoğlu, Kılıç Ali Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Semerkand Line Zuhratbaba iletişim!

Semerkand Line Zuhratbaba projesinde vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Semerkand Line Zuhratbaba iletişim numarası 0212 561 11 21.

Semerkand Line Bakırköy ev fiyatları!

Semerkand Line Bakırköy ev fiyatları metrekare birim bazında 6 bin 700 TL'den başlıyor. 2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek olan projede toplam 214 tane daire bulunuyor.

Semerkand Line Bakırköy adres!

Semerkand Line Bakırköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Semerkand Line Bakırköy adres bilgisi...

Bakırköy Semerkand Line Konutları!

Bakırköy Semerkand Line Konutları satış fiyatları 455 bin TL'den başlıyor. 24 ay vade farksız taksit yapılabilen projede 214 adet olmak üzere 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor.

Bakırköy Semerkand Line satış fiyatları!

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Semerkand Line Evleri'nde daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bakırköy Semerkand Line satış fiyatları ne kadar?

Semerkand Yapı Semerkand Line nerede?

Ödeme koşulları kapsamında 24 ay vade farksız taksit yapılabilen Semerkand Line Evleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Peki Semerkand Yapı Semerkand Line nerede?

Semerkand Line Evleri ulaşım!

Metrekare birim fiyatı 6 bin 700 liradan başlangıç gösteren Semerkand Line Rezidans projesi 214 tane konuttan meydana geliyor. Semerkand Line Evleri ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor.

Semerkand Line Bakırköy satış ofisi iletişim!

Semerkand Line Bakırköy satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Satış süreci devam eden projede 60 aya varan vade avantajı ile daire sahibi olabilmek mümkün.

Semerkand Line Bakırköy Evleri iletişim!

Toplam 214 tane konutun yer aldığı Semerkand Line Rezidans 'ta daire fiyatları 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Semerkand Line Bakırköy Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Semerkand Line Bakırköy teslim!

Semerkand Line Bakırköy teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor. Semerkand Line projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 700 lira ile 8 bin 700 lira arasında değişiyor...

Semerkand Line nerede?

Semerkand Line nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje fitness center, vale hizmeti, kuru temizleme, teknik servis, kapalı otopark, acil sağlık hizmetleri, yüzme havuzu, spa, çocuk oyun alanları yer alıyor...

Speed Line İnternational Gayrimenkul adres  Haberi

Speed Line İnternational Gayrimenkul adres 

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. konusu:
Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri--- Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)---Kargo toplama sınıflandırma ve dağıtım faaliyetleri, kara hava denizyolu ile kargo taşımacılığı --- Seyahat acentesi faaliyetleri, hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı---Eğitimi destekleyici faaliyetler, eğitim rehberlik, danışmanlık, test değerlendirme, öğrenci değişim programlarının organizasyonu, yaprak test ve soru bankası hazırlama gibi eğitimi...