24 / 04 / 2024

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!


Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.



Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. konusu:
Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul danışmanlık ve ekspertiz faaliyetleri--- Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)---Kargo toplama sınıflandırma ve dağıtım faaliyetleri, kara hava denizyolu ile kargo taşımacılığı --- Seyahat acentesi faaliyetleri, hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı---Eğitimi destekleyici faaliyetler, eğitim rehberlik, danışmanlık, test değerlendirme, öğrenci değişim programlarının organizasyonu, yaprak test ve soru bankası hazırlama gibi eğitimi destekleyen öğrenim dışı faaliyetler---Kaplıca, ılıca, içmeler, spa merkezleri, vb. yerlerin faaliyetleri (konaklama hizmetleri hariç) , sağlık turizmi faaliyetleri (yurtiçi veya yurtdışından gelen insanlara ücret karşılığı hastane,sağlık merkezi,kaplıca,spa merkezi vb.gibi yerlere ulaşımını ve bu yerlerden hizmet almasını sağlamak,bunun için rezervasyon ve hizmet programı hazırlamak ,aracılık ve danışmanlık yapmak---Rezervasyon hizmetleri ve ilgili faaliyetler,devre mülk takas faaliyetleri, turizmi arttırma faaliyetleri, turistlere danışmanlık ve tanıtım hizmetleri vermek, rezervasyon ve gezi programlarını hazırlamak--Dış giyim eşyalarının (kazak,pantolon,gömlek,ceket,palto,kaban,iş giysileri) alımı satımı ithalatı ihracatı ticareti-- Mobilya ve mobilya aksesuarları (koltuk,masa,sandalye,dolap,baza,abajur) alımı satımı ithalatı ihracatı ticareti.


Geri Dön