25 / 04 / 2024

Speedcity

Speedcity

Eylül’de açılan Hilton İstanbul Kozyatağı, yüzde 80 doluluğu yakalayınca, 2015 hedefini yükseltti. 2015’te ortalama yüzde 90 doluluk planlayan otel, bölgenin eğlence açığını da kapatmayı hedefliyor.

Sinpaş Kağıthane Flatofis!

Sinpaş Kağıthane Flatofis projesi Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştiriliyor. TEM ve E5’e yakın bir konumda olan projede terasları, hız ve eğlence merkezi SpeedCity, yürüyüş parkurları, restoran ve kafeler, yeşil bahçeler bulunuyor.

Sinpaş Flatofis’in basın toplantısı 26 Mart'ta!

Gayrimenkul sektörünün lideri Sinpaş Holding, markalı konut projeleriyle birlikte ticari gayrimenkul yatırımlarıyla da büyümeye devam ediyor. Sinpaş Holding Flatofis Haliç’te Flatofis’in yatırımlarını ve Speedcity deneyimi paylaşacak.

Speedcity Haberi

Speedcity

Hilton Hotels&Resorts markasının, İstanbul Anadolu yakasındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul Kozyatağı, yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla 2.5 ay önce hizmete girdi. Bu süre zarfında ortalama yüzde 50 doluluk oranını yakalayan otel, dönemsel olarak da yüzde 80 doluluğu yakaladı. Hilton İstanbul Kozyatağı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar, 2.5 aylık sürede yakaladıkları performans sayesinde 2015 hedeflerini de yukarı çektiklerini belirterek, “2015 yılı için ortalama yüzde 70 doluluk hedefliyorduk ancak bu hedefimizi yüzde 90’a çıkardık. 1 Ocak itibariyle Hilton Otelleri bünyesinde rezervasyon sistemi de devreye girecek. Buradan da ciddi talep geleceğine inanıyoruz” dedi.

Çağlar, Kozyatağı’nın kurumsal şirketlerin merkez ofislerini taşıması ve İstanbul Finans Merkezi’nin etkisiyle hızla geliştiğini söyledi. Bu gelişimin misafir sayılarını da etkilediğini ifade eden Çağlar, “Konaklama yapan misafirlerimizin yüzde 60’ı...