20 / 04 / 2024

Spine Tower açılışı ne zaman

Spine Tower açılışı ne zaman

Istanbul’da Avrupa yakasının en iyi, en güvenilir, en yüksek, en büyük bahçeli, en merkezi, en sağlam ve en estetik New York stil ikon ofis binası 2014 yazında açılıyor. Maslak ve Levent bölgesinin ve Istanbul’un en muhteşem ofis binası açılıyor...

Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisi satılıyor!

301 madencinin hayatını kaybettiği Soma faciasıyla gündeme gelen Soma Holding, hacizlik oldu. Soma Holding'in Spine Tower'daki 48 ofisini icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'daki 6 ofis icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, M. Ayazağa Mahallesi'nde yer alan Spine Tower porjesindeki 6 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 36 milyon TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi'ndeki Spine Tower'da yer alan 8 adet ofis icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan ofisler için toplamda 15 milyon 650 bin TL bedel isteniyor. 

Spine Tower'daki 8 ofis icradan satışta!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 8 adet ofis toplamda 15 milyon 650 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Spine Tower'daki ofisler icradan satılıyor!

Soma Holding'in hacizlik olması üzerine 47 katlı Spine Tower'daki 6 adet ofis İstanbul 10. İcra Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı.

Spine Tower'da 36 milyon TL'ye icradan satılık 6 ofis!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi'nde yer alan Spine Tower'daki 6 adet ofis toplamda 36 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

AZE Tower satılık daire!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen AZE Tower satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Proje Soyak Metro İstasyonu'na 400 metrelik mesafede yer alıyor.

Bornova İkon Tower satılık!

Mart ayında satışa sunulacak olan Bornova İkon Tower projesi 367 adet konuttan meydana geliyor. Bornova İkon Tower satılık daire genişlikleri 75 metrekare ile 174 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü Aris Grand Tower satılık!

Beylikdüzü Aris Grand Tower satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Mart ayında satışa çıkacak proje 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Çıtır Usta, Spine Tower'da açıldı!

Maslak'taki Spine Tower'ın “B1 Katı” yeni açılan mekanlarla genişliyor, farklı lezzetler “B1 Katı”nda buluşuyor. Çıtır Usta, Spine Tower “B1 Katı”nın en yeni lezzet noktası oldu.

NND 100 Tower satılık daire!

Nanda Yapı imzası ile inşa edilen proje toplam 37 bin 595 metrekare alanda yükseliyor. NND 100 Tower satılık daire tipleri 1+1,2+1,3+1 ve penthouse daireler şeklinde tasarlandı.

Maslak’taki Spine Tower toplantıların yeni adresi!

Maslak’ta inşa edilen Spine Tower, iş ve özel toplantılar için yeni bir mekan sunuyor. Spine Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Spine Tower’ın Toplantı Odaları, toplantı yapmak için mekan arayan iş dünyasına yeni bir alternatif oluşturuyor.

Spine Tower arsa sahiplerinden Soma Holding açıklaması!

Spine Tower arsa sahipleri ve kat malikleri Maslak’ta bulunan Spine Tower ile ilgili açıklama yaptılar. Yapılan açıklamalarda Spine Tower'ın Soma Holding'e ait olmadığı dile getirildi.

Spine Tower açılışı ne zaman Haberi

Spine Tower açılışı ne zaman


Istanbul’da Avrupa yakasının en iyi, en güvenilir, en yüksek, en büyük bahçeli, en merkezi, en sağlam ve en estetik New York stil ikon ofis binası 2014 yazında açılıyor. Maslak ve Levent bölgesinin ve Istanbul’un en muhteşem ofis binası açılıyor.

Modern projesi, büyüleyici estetiği ve güven veren yapısıyla İstanbul’a çok farklı bir bakış açısı getirmesi planlanan Spine Tower, 22 bin metrekarelik yeşil bir bahçe alanında, yaklaşık 9 bin metrekarelik taban üzerinde 56 kattan oluşuyor.

 

Spinetower'ın ayrıcalıkları;

- Spine, İstanbul Boğazı’nın büyüleyici kıvrımlarını, Belgrad Ormanı’nın uçsuz bucaksız yeşilini, Levent’ten Pera’ya uzanan şehri, 360 dereceye varan görüş açısıyla sunuyor.

- Spine’de ilk kez c-80 sınıf beton kullanılarak, doğal afetlere karşı kusursuz bir güvenli yapı oluşturuldu. Doğal afetler dışında bahçesinin büyüklüğü ve çapı sayesinde hem Büyükdere caddesindesiniz...