28 / 03 / 2024

Spot Group adres

Spot Group adres

Spot Group Medikal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadi Aljabi tarafından kuruldu.

Spot Group Medikal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Group Medikal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadi Aljabi tarafından kuruldu.

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Vera Group Life İn Vera adres!

Vera Group Life İn Vera adres bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a yükseliyor. Proje İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor.

Eagle Residence adres bilgileri!

Selimoğlu Group tarafından inşa edilen proje daire tipleri 1+0'dan 3+1' e kadar farklılık gösteriyor. Eagle Residence adres bilgileri kapsamında İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde bulunuyor.

Setra Group Head Ofis adres!

Setra Group Head Ofis adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 30 adet ofisten meydana gelen Head Ofis projesinde ofislerin büyüklükleri 300 metrekare ile 400 metrekare alanlarla dizayn edildi...

Resim İstanbul Evleri adres bilgileri!

Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri şehrin içinde ormanla iç içe bir hayat sağlıyor. Resim İstanbul Evleri adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Park Avenue Ankara adres!

YDA Group tarafından hayata geçirilen Park Avenue Ankara adres bilgileri şu şekilde: Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Satış Ofisi Yenimahalle / ANKARA...

Park Avenue Ankara adres bilgileri!

Park Avenue Ankara adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. YDA Group Ankara Park Avenue projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Ack Group Gate of Anatolia adres!

Ack Group Gate of Anatolia adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Gate of Anatolia Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor

Turgutreis Group Esila Kent adres bilgileri!

İçinde anaokulu, 1000 kişi kapasiteli toplantı salonu, yüzme havuzu, spa, sauna, fitness center, çocuk oyun alanı, spor alanları gibi sosyal imkanlar mevcut. İşte Turgutreis Group Esila Kent adres bilgileri...

Spot Group adres Haberi

Spot Group adres

Spot Group Medikal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadi Aljabi tarafından kuruldu.

Spot Group Medikal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
a) Saglık Hizmetleri: Her çesit saglık hizmetleri vermek üzere özel hastaneler,poliklinikler, dispanserler, laboratuarlar, saglık merkezleri ve tesisleri, saglık kabinleri, dogumevleri,dis (agız saglıgı) ve protez tedavi merkezleri kurmak ve bu merkezleri isletmek, hastane bünyesinde olmak üzere tanı ve tedavi merkezleri, fizyoterapi, rehabilitasyon üniteleri açmak, check-up merkezleri kurmak ve isletmek. Her türlü tıbbi yardım, muayene, saglık ve hekimlik hizmetlerini vermek ve organizasyonlarını saglamak. Konusu ile ilgili uzman hekim çalıstırmak. Her türlü saglık tesisleri, medikal ve tıbbi cihazlar konularında, ve bilumum ortopedik ürünlerin alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b) Gayrimenkul ve Danışmanlık : Bir ücret...