26 / 04 / 2024

Resim İstanbul Evleri adres bilgileri!

Resim İstanbul Evleri adres bilgileri!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Resim İstanbul

Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri şehrin içinde ormanla iç içe bir hayat sağlıyor. Resim İstanbul Evleri adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.



Resim İstanbul Evleri projesindeki dairelerin alanları 118 metrekare ile 187 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 80' ni açık alanlara ayrılan projenin daire sayısı 328 tane. Proje 8 blok olarak inşa ediliyor."Resim İstanbul Evleri adres bilgileri " haberimizin devamında yer alıyor.


Resim İstanbul Evleri 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde inşa ediliyor. 8 blok ve 328 konuttan meydana gelen projedeki satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. 


Resim İstanbul Evleri projesinde sauna, buhar odası, kapalı havuz, açık hava sineması,fitness center, cep sineması, kapalı basketbol sahası, hamam,  kapalı çocuk oyun alanı, davet salonu, squash salonu sosyal alan olarak yer alıyor.


Resim İstanbul Evleri projesinde yeşil alanlarla bütünleşen dairelerin fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Avrupa Yakası Sancaktepe'de yükselen projenin  Eylül 2016' da teslim edilmesi planlanıyor.


Resim İstanbul Evleri adres bilgileri

Resim İstanbul Evleri projesi Ataşehir’e ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakikalık, Kartal sahile 10 dakika, metro ile Üsküdar’a 24 dakikada, Yenikapı’ya 34 dakika ve Taksim’e 44 dakika kadar uzaklıkta.

Resim İstanbul Evleri adres:

Fatih Mahallesi, Kerpiç Sokak Sancaktepe,İSTANBUL

Resim İstanbul iletişim

Telefon: 444 53 18

Web adresi: www.resimistanbul.net

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön