17 / 04 / 2024

ss otelcilik yatırımları

ss otelcilik yatırımları

Dilek ve Demet Sabancı’nın ardından Sevil Sabancı da kurduğu SS Otelcilik şirketiyle turizm sektörüne girdi. Sevil Sabancı’nın İstanbul’da 34 milyon liralık bir otel hayata geçirmesi bekleniyor

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Seher Allar tarafından kuruldu.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Emy Otelcilik Ve Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Beşiktaş'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nader Mohammad Husseın Lambaz ve Nilüfer Lafiş ortaklığında kuruldu.

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tz Otelcilik Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Ob İstanbul Otelcilik Konaklama Turizm Yatırımları Limited Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Yaşar Özdallı ve Oaltın Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A ortaklığında kuruldu.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Tursoy Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 2 milyon 656 bin 200 TL sermaye bedeli ile Ulustan Muhluoğlu tarafından açıldı.

Cnk Otelcilik Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnk Otelcilik Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Seyir Terası Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret  Anonim Şirketi  Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Bursa'da büyük yatırımlar için arsa bulunmuyor!

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirleri arasında yer alan Bursa, aynı zamanda bir ihracat üssü haline geldi. Yatırımcılar büyük yatırımlar için arsa bulunamadığını söylüyor.

ss otelcilik yatırımları Haberi

ss otelcilik yatırımları


Sabancı Grubu’nda aile mensubu yeni jenerasyon otelciliği çok sevdi. Grup bünyesinde Hilton tarafından işletilen 1831 yataklık portföyün yanında son yıllarda otel satıp alıp yapımına başlayan Dilek Sabancı ile Demet Sabancı’ya bir yeni isim daha ekleniyor. 


Sakıp Sabancı’nın üçüncü ve en küçük çocuğu Sevil Sabancı, 34 milyon liralık sermaye ile adının baş harflerini taşıyan SS Otelcilik şirketini kurdu. Sabancı’ya Brisa ve Kordsa’da daha önce genel müdür olan Bülent Savaş ile Holding’de yer alan İsmail Aydın Günter eşlik edecek. Sabancı Ailesi’nde bireysel otel yatırımları da dikkat çekiyor. 


Vista Turizm’in başında bulunan Dilek Sabancı, Çeşme’de 250 milyon liralık Four Seasons otelinin temelini atmıştı. Ailede öne çıkan en önemli otel yatırımcısı ise Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan çifti. 


ST.REGİS MARKASINI İSTANBUL’A GETİRİYOR 

2010 yılında İhsan Kalkavan’dan Beyoğlu’ndaki tarihi Pera...