28 / 03 / 2024

SSC Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi

SSC Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi

SSC Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi, Serpil Çılgın Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi 'nde kuruldu.

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Benhan Alpman tarafından kuruldu.

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daleel Group Turizm Havacılık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrıdha S.A AL-Obaıdı tarafından kuruldu.

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Perfetto Travel Turizm Ve Havacılık Limited Şirketi  Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Mert Öz kuruldu.

Ace Havacılık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ace Havacılık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Karaçoğlu tarafından kuruldu.

Sloo Kuyumculuk Turizm Havacılık Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sloo Kuyumculuk Turizm Havacılık Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Selim Silov tarafından kuruldu.

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

AO Havacılık Sağlık Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Andrea Ojettı ve Derya Çelik ortaklığıyla kuruldu.

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi açılıyor!

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinde (GUHEM) açılış için gün sayıyor.

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pİ Havacılık Teknik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgün Arda Kıratlıoğlu tarafından kuruldu...

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Makki Havacılık Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli açıldı.

IGU Havacılık Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!    

IGU Havacılık Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bünyat Özpak ve Hüseyin Asil Akar ortaklığında kuruldu.

Remedy İstanbul Turizm Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remedy İstanbul Turizm Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağdaş Karahan, Mine Kaya ve Selda Günarslan ortaklığında kuruldu. 

SSC Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi Haberi

SSC Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi

SSC Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi, Serpil Çılgın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir, Mustafa Kemal Mahallesi'nde kuruldu. 


SSC Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi,...