26 / 04 / 2024

Standard Poorsa ödenen paralar

Standard Poorsa ödenen paralar

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. İnce, sorusunun Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi..

100 ilaçtan 38'inde ödenen fiyat farkı vatandaşı zor durumda bırakacak

SGK tarafından bedeli ödenen 8 bin 827 kalem ilacın 3 bin 393 tanesinde, hastanın ilacını alabilmesi için fiyat farkı ödemesi gerektiği açıklandı. 2024 senesinde katılım payı haricinde yaklaşık 18 milyar TL vatandaşın cebinden çıkacağı belirtildi.

Yasal artışın üzerinde ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Kira fiyatlarındaki fahiş artışlar gündemden düşmüyor. Ülke genelinde barınma en büyük problem haline gelirken kiracıların kira fiyatlarıyla mücadelesi devam ediyor. Peki kira artışı ne kadar olmalı? Fazla ödenen kira ev sahibinden geri alınabilir mi?

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Süper Lig’de en fazla bonservis ödenen futbolcuları belli oldu!  

Süper Lig'de 2023-2024 sezonu ilk transfer ve tescil döneminin en yüksek bonservis bedeli ödenen futbolcusu Fenerbahçe'nin transfer ettiği Cengiz Ünder oldu. Aynı zamanda, en yüksek bonservis ücreti ödenen 10 futbolcudan 5'i Fenerbahçe'de yer aldı.

İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre İstanbul’da aidatlar son bir sene içinde yüzde 40 ile yüzde 154 arasında yükseldi. İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Kredi kartı kullananlara duyuruldu! Yıllardır boşa ödenen paralar iade ediliyor!

Kredi kartı kullananlara duyuru yapıldı. Yıllardır boşa ödenen o paralar geri veriliyor. İşte detaylar!

DASK’ta ödenen tazminat tutarı 6,5 milyar lirayı aştı! Hasar ihbarı nasıl yapılıyor? Tazminatlar hangi bankaya yatıyor?

Kahramanmaraş depremlerinin ardından konutları hasar gören veya yıkılan sigortalılara ödenen tazminat tutarı 6,5 milyar lirayı aştı. DASK yetkilileri 117 milyar liralık ödeme kapasitesine sahip olduklarını belirtti

SGK’dan son dakika açıklaması! Gözlük cam ve çerçeve için ödenen tutarlara yüzde 39 ila yüzde 200 arasında arttı.

Sosyal Güvenlik Kurumu, genel sağlık sigortası doğrultusunda gözlük camı ve çerçeveler için ödenen tutarlarda değişiklik yaptığını açıkladı. Bunula beraber, farklı kalemlerde de artışların yapıldığı duyuruldu.

Tapusu olanlar dikkat! Geriye dönük ödenen bu toplu paraları aman kaçırmayın!

Tapusu olanlar dikkat... Geriye dönük ödenen bu toplu paraları aman kaçırmayın...

Tapu sahiplerine son dakika sürprizi! Yıllardır ödenen o paralar şimdi geri alınıyor! Hemen bakın, kaçırmayın! 

Tapu sahiplerine büyük müjde geldi. Yıllardır ödenen o paralar şimdi geri alınıyor! Şimdi bakın, bu fırsatı kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Hesaplara yılbaşı öncesi peş peşe tam 3 bin 336 TL yatırılıyor! Bir bir ödenen bu parayı almayı sakın unutmayın!

Pek çok kişinin beklediği müjde sonunda geldi. Hesaplara yılbaşı öncesi peş peşe tam 3 bin 336 TL yatırılıyor... Bir bir ödenen bu parayı almayı sakın unutmayın...

Tapu sahipleri dikkat! Her yıl ödenen bu parayı ödemek zorunda değilsiniz! Hemen bakın!

Tapu sahipleri dikkat! Her yıl ödenen bu parayı ödemek zorunda değilsiniz... Siz de emlak vergisinden muaf olabilirsiniz... Hemen bakın...

Standard Poorsa ödenen paralar Haberi

Standard Poorsa ödenen paralar



CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. İnce, sorusunun Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını istedi.


İnce hazırladığı soru önergesinde, Türkiye adına AKP İktidarı süresince uluslararası kredi derecelendirme kuruluşlarına ödenen paraların miktarını sordu.


İnce'nin sorusu: "Türkiye 2003 yılından beri Moody's, Standard & Poor's ve Fitch Ratings gibi hangi uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşuna hangi tarihte hangi miktarda para...