25 / 04 / 2024

star rafinerisi hafriyat

star rafinerisi hafriyat

Petkim'deki STAR Rafinerisi'nden çıkan 31 bin 380 metreküp hafriyat, cezaevinin çevre düzenlemesinde kullanılıyor

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Nakliye İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Kut tarafından kuruldu.

Star Rafinerisi’nin yüzde 78'i tamam!

Türkiye’de devam eden en büyük yatırımlardan olan Star Rafinerisi’nde açılış için gün sayılmaya başlandı. Toplam büyüklüğü 5.7 milyar dolar olan projede gerçekleşme oranı yüzde 78’i aştı.

Star Rafinerisi inşaatıyla rekor kıracağız!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Vahap Munyar bugünkü yazısında Socar’ın Aliağa’daki Star Rafinerisi inşaatından bahsetti. İşte o haber...

STAR Rafinerisi'nin yüzde 35'i tamamlandı!

SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Yavuz, 5,6 milyar dolarlık STAR Rafinerisi yatırımının yüzde 35 oranında tamamlandığını bildirdi.

Star Rafinerisi, Petkim'e 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Star Rafinerisi'nin tamamlanması ile ülkemize yıllık 2-2,5 milyar dolar, Petkim'e ise 100 milyon dolar tasarruf sağlanacağını söyledi.

Kenan Yavuz: Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

Star Rafinerisi'nde altyapının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kenan Yavuz, "Tesis ülkeye yıllık 2-2.5 milyon dolar, Petkim'e ise yıllık 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak" dedi

STAR Rafinerisi'nin altyapısı yüzde 95 oranında tamamlandı!

Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Petkim kampüsü içinde yapımı devam eden STAR Rafinerisi'nde altyapının yüzde 95 oranında tamamlandığını söyledi.

Socar Türkiye'ye 20 milyar dolar yatırdı!

Toplam 20 milyar dolarlık Azeri sermayesini Türkiye’ye getiren Socar Türkiye’nin CEO’su Kenan Yavuz “Petkim olmasaydı, Star Rafinerisi; rafineri olamasaydı TANAP gerçekleşemezdi. Türkiye’nin en babayiğit şirketiyiz” dedi.

Urtim 17 milyar dolarlık Star Rafinerisi projesine talip!

İzmit Tüpraş Rafinerisinde güvenli iskele sistemlerini yapan URTİM, İzmir Aliağa'da yapılacak Star Rafinerisi projesinin de iskele sistemlerine talip oldu.

URTİM 17 milyar dolarlık Aliağa Star Rafinerisi projesine talip!

Bir çok önemli projede güvenlikli iskele sistemleriyle yer alan URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri A.Ş. şimdi de Petkim'in Aliağa'da hayata geçireceği Star Rafineri'sinin güvenlikli iskele sistemlerinin üretimine talip oldu.

URTİM Star Rafinerisi iskele sistemlerine talip oldu!

İzmit Tüpraş Rafinerisi'nde güvenli iskele sistemleriyle çözüm ortağı olan URTIM, Aliağa'da yapılacak olan Star Rafinerisi projesinin de iskele sistemlerine talip oldu..

Kenan Yavuz: Star Rafinerisi şimdiden 3 ödül aldı!

SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz yaptığı açıklamada, "Dünyanın en ileri teknolojisine sahip, ülkemizin en büyük yerlileştirme projesi STAR Rafinerisi ile pek çok alanda ilkleri gerçekleştiriyoruz." dedi.

Star Rafinerisine 286 milyon dolar harcandı!

Azerbaycan, İzmir Aliağa ' daki Petkim Yarımadası ' nda yatırım çalışmaları devam eden STAR Rafinerisi için yılın 9 ayında yaklaşık 286 milyon dolar para harcadı...

star rafinerisi hafriyat Haberi

star rafinerisi hafriyat

Petkim Yarımadası'nda inşaatı süren ve hafriyat çalışmalarının yüzde 70'i tamamlanan STAR Rafinerisinin hafriyat çalışmalarından çıkan 31 bin 380 metreküp hafriyat, bin 155 yonla taşınarak cezaevi pusü içindeki tretuvarlar, yeşil alanlar ve çevre düzenlemesi yapılacak sahalara...