25 / 04 / 2024

Starpet istasyon

Starpet istasyon

Starpet’in 2014 yılı hedeflerine ilişkin bilgi veren Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, halen 250’ye yaklaşan istasyon sayısını 300’ün üstüne yükseltmeyi ve toplam ciroyu 900 milyon TL’nin üstüne çıkarmayı amaçladıklarını söyledi.

Eşarj istasyon sayısını 495’e çıkarmak için yatırım yapma kararı aldı

Enerjisa Enerji’nin 2018 yılında sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir gelecek hedefiyle yüzde 94 oranında çoğunluk hisselerine sahip olduğu Eşarj, istasyon ağına yaklaşık 300 milyon TL’lik yatırım yapacak.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon inşaatları başladı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon çalışmaları başladı. 

İzmir Narlıdere Metrosu’nda iki istasyon birleşti!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Fahrettin Altay ile Narlıdere arasındaki 7,2 kilometrelik metro hattında ilk iki istasyon birbirine bağlandı.

Kayseri'de 16 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyon alanı!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyon alanı vasıflı arsa 16 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Dalaman'daki ilk istasyon binasının ilginç hikayesi!

Muğla'nın Dalaman ilçesine, dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası inşa edildi. İşte hikayenin detayları...

Düzce tramvayının istasyon yeri hazır!

İstanbul caddesinde hizmete girecek olan Düzce Nostaljik Tramvay için 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde istasyon ve bakım yeri inşa ediliyor.

Başkentray'a iki yeni istasyon geliyor!

Başkentray’ı, Yenikent’e kadar uzatacak 13.5 kilometrelik hattın istasyonları belli oldu. İşte yeni iki istasyon..

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Aşiyan Parkı’na istasyon!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı projesi kapsamında Bebek Aşiyan Parkı’nda istasyon kurulması planlanıyor. İBB, proje dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu.

Aytemiz'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahına iki istasyon!

TÜRKİYE’nin önde gelen akaryakıt şirketi Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendiriyor.

KOBİS’E 12 yeni istasyon geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kurulduğundan bugüne dek 35 bin 218 üye sayısına ulaştı. Kocaelililerin yoğun ilgi gösterdiği KOBİS’te mevcut 18 istasyona 12 adet istasyon daha eklenecek.

Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyonu tamamlandı!

Arnavutköy Belediyesi, geçmişten günümüze miras kalan Hadımköy istasyon binalarının ilk etap restorasyon çalışmalarını tamamladı. Restorasyon işlemleri biten tarihi istasyon binasının, müzeye dönüştürülmesi için çalışmalar hız kazandı.

Afyonkarahisar Sandıklı İstasyon Mahallesi’ne üst geçit yapılıyor!

Sandıklı’da tren garı yanında ki tren yolu üzerine asansörlü üst geçit yapılıyor. Sandıklı merkez ile istasyon mahallesini birbirinden ayıran, ilçe tren garı yanında ki tren yolu geçiş bölgesine asansörlü üst geçit yapılıyor.

Kocaeli Körfez - Kartepe Metro Hattı güzergahı belli oldu!

Kocaeli Körfez Atalar'dan Kartepe'ye Cengiz Topel Havalimanı'na kadar planlanan Körfez - Kartepe Metro Hattı projesinde güzergah netleşti. Körfez - Kartepe Metro Hattı'nda 23 istasyon olacak. İşte detaylar...

Starpet istasyon Haberi

Starpet istasyon

Adana’nın Yumurtalık ilçesinde kurulacak depolama tesisi için tüm hazırlıkların yapıldığını belirten Okalin, “Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporunun tamamlanmasının ardından, üç yıl içinde 90 milyon Dolar tutarında yatırım yaparak tesisi faaliyete geçireceğiz” dedi.


Starpet’in 2014 hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Okalin, halen 242 olan istasyon sayısını yıl sonuna kadar 300’ün üstüne yükselteceklerini söyledi. Okalin, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi metropollerin yanı sıra Ege, İç Anadolu ve Marmara Bölgelerindeki istasyon yatırımlarına ağırlık vereceklerini belirtti.


Starpet’in cirosunu 2014 yılı sonunda 900 milyon TL’nin üzerine çıkarmayı amaçladıklarını vurgulayan Okalin, “Mevcut bayilerimizin yanı sıra ülke genelinde yıl boyunca sürecek yeni açılışlarla hedeflediğimiz ciroya ulaşacağımıza inanıyoruz. Bayi sayısı bizim için belirleyici bir faktör değil. Her zaman önceliğimiz verimli ve kurum kültürüne uyum...