25 / 04 / 2024

Stat Battı Çıktı Projesi uşak

Stat Battı Çıktı Projesi uşak

Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı.

Giraudlar'ın çiftliği askıya çıktı! İzmir'e Koç Üniversitesi mi geliyor?

Kamuoyunda Giraudlar'ın çiftliği olarak bilinen ve sahipleri arasında Koç Holding’in de bulunduğu 28 hektarlık yeşil alan statüsü, "Yüksek Öğrenim Alanı" ve Kentsel Gelişme Alanı" olarak değiştiren imar planı askıya çıktı.

Ayasofya’nın statüsünün değişmesi için talimat verildi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, 1934 yılında Danıştay kararıyla müzeye dönüştürülen Ayasofya’nın statüsünün değiştirilmesi için talimat verdiği ortaya çıktı.

Mersin'in üçüncü battı-çıktı projesi yolda!

Mersin Büyükşehir Belediyesi ulaşımda çağ atlattığı Mersin’de bir ulaşım projesi daha hayata geçiriyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Aksaraylı esnaflar kepenk kapatacak!

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan Battı, çıktı projesinin yanlış zamanlama hatası olduğunu belirten sanayi esnafı, kepenk kapatacaklarını belirtti.

İskenderun battı-çıktı projesi bisikleti kapsamalı!

Mimar Bahadırlı, “Şehir içi trafiğini yan yollarla düzenlerken, transit yoldan ayırırken yaya ve bisiklet trafiğini de dikkate alıp orada çözmek lazım. Onu da İskenderun´a kazandırmak lazım” dedi.

Sivas eski stat alanı projesinde rota değişti!

Sivas eski stat alanı projesinde karar değişikliği yaşandı. Projede yaşanan karar değişikliği AK Parti İl Teşkilatının Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı ziyareti sırasında ortaya çıktı.

Mardin'de altyapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Mardin Büyük Şehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yeni projeler şehirde start aldı. 4 battı-çıktı ile 2 tane çevre yolu yatırımı hayata geçiriliyor.

Uşak'taki Stadyum battı çıktı projesi açıldı!

Uşak’ta Stadyum battı çıktı projesi halkın kullanımına açıldı. Stadyum battı çıktının resmi açılışını Mart ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Gaziemirliler yeni alt geçit istiyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı battı çıktıların aynısının bu yolun uzantısında bulunan Yeşillik Caddesi'ne yapılmaması tepkilere neden oluyor.

Uşak'ın yeni battı çıktı kavşağı açıldı!

Uşak'ta şehrin içinden geçen E96 karayolunda yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatmak amacıyla belediye tarafından yapımına başlanan battı-çıktı kavşakların ikincisi de trafiğe açıldı.

Uşak Stadyum Battı Çıktı Projesi'nde sona gelindi!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Stadyum Battı Çıktı inşaatında çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Hatay Kavaslı Battı-Çıktı Projesi gün sayıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay kent merkezinin trafiğini rahatlatacak Kavaslı Battı-Çıktı Projesi’nde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarına yerinde inceledi.

Stat Battı Çıktı Projesi uşak Haberi

Stat Battı Çıktı Projesi uşak


Uşak Belediyesi, kısa süre önce hizmete açtığı "15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı"nın ardından "Stat Battı Çıktı Projesi" için de ilk adımı attı. Projeyle ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, kent içi trafiğin daha da rahatlayacağını söyledi.


Çalışmalar hızla ilerliyor


Belediye olarak Uşak'ın çehresini değiştirdiklerini dile getiren Cahan, vatandaşlardan da sabırlı olmalarını istedi. Çalışmaların üç ay içinde tamamlanacağını kaydeden Cahan, şöyle devam etti: "Uşak adına tarihi günlerden birini yaşıyoruz. Bugün itibariyle ana yolu kenara alarak orta yolda battı çıktı projemizi başlatıyoruz. Daha önce üç ay gibi kısa bir zaman diliminde 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı'nı bitirmiştik. O bölgede önemli bir rahatlama oldu. Şimdi aynı rahatlığı stat civarında da sağlayacağuz. Vatandaşlarımızdan sabır...