26 / 04 / 2024

Stat yapımları 2015

Stat yapımları 2015

İngiliz Mirror gazetesi geleceğin statlarını derledi. Yeni statların yapım ve yapım aşamaları hakkında bilgi veren İngiliz Mirror gazetesinde yer alan geleceğin statları;

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

O ildeki mimarlardan uyarı! ‘Projeye aykırı yapılara izin vermeyin’

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Denizli Şubesi, Denizli’de son zamanlarda artan projeye aykırı imalat ve kaçak kat yapımlarına dikkat çekerek, ruhsat projelerini kamu yararı lehine kontrol etmeye hazır olduklarını ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan müjde! Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL destek! 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan barınma desteğinin detayları netleşti bu kapsamda Betonarme ev yapımları ile ev alımlarında 500 bin TL'ye yakın destek sağlanacak. İşte detaylar...

2 katlı prefabrik ev fiyatları ne kadar? 100 metrekare arsaya prefabrik ev yapılır mı?

Beton konutlar, uzun süren yapımları prefabrik evlerde söz konusu değil. Prefabrik evler iki katlı olabilir mi? Prefabrik evler ne kadardır? İşte merak edilenler!

Prefabrik ev kaç liraya yapılır? 75 - 85 metrekare prefabrik ev kaç para?

Prefabrik evlerin duvar ve pençeleri dahil olmak üzere tüm parçaları fabrikalarda üretilmektedir. Bundan dolayı da yapımları diğer betonarme evlere göre kısa sürmektedir. Peki bu popüler prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Steam’de indirim kazancı dikkat çekti! İşte en çok satan O oyunlar!

Dijital oyun platformu Steam'de 14 Mart ile 21 Mart tarihleri aralığında en çok satan oyunlar açıklandı. İndirime giren yapımlar dikkat çekti. İşte detaylar…

Deprem konutları tamamen köy evi gibi 3 veya 4 katlı olarak inşa edilecek!

Deprem felaketinden etkilenen 11 il için konut yapımları başlayacak. 199 bin 739 kalıcı olan konut ile 73 bin 972 köy evi yapılacağı açıklandı. Zemin artı 3 ya da 4 kat şeklinde olacak. 

Steam'de yüzde 90'a varan indirim! 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

Steam, en çok satan oyunlar listesini paylaştı. Burada dikkatleri çeken yapımlar bir haftadır indirimde olanlar oldu.

Amazon Prime Gaming 650 TL'lik oyunları bedava veriyor! 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Amazon Prime Gaming'in Şubat ayında sunduğu tüm ücretsiz oyunlar açıklandı. Söz konusu yapımların toplam değeri 646 TL'dir.

İşte 2022’nin en çok satan oyunu! İşte geçtiğimiz yılın en çok satan yapımları!

2022’nin en çok satan oyunu belli oldu! Call of Duty: Modern Warfare 2, resmi olarak 2022'nin en çok satan oyunu olmayı başardı. İşte 2022’nin en çok satan yapımları…

103 milyon 906 saatle rekor kırdı! İşte Netflix’de en çok izlenen yapımlar!

Netflix’deki pahalı yapımlar dikkat çekerken bazı filmler ise bekleneni vermeye devam ediyor. Wednesday toplamda 103 milyon 906 bin saat izlenme ile birincilik tahtına yerleşti.

600 TL’lik oyunlar Amazon Prime Gaming ile ücretsiz!

Amazon Prime Gaming, ocak ayı için 6 adet oyunu ücretsiz veriyor. Söz konusu yapımlar, toplamda 600 TL değerinde.

Steam'den dev indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Steam'de dev indirim kampanyası başladı. Birçok kategoriden oyun, indirimle buluştu. İşte öne çıkan yapımlar...

Stat yapımları 2015 Haberi

Stat yapımları 2015

Tottenham Hotspur, 2008'den bu yana yeni stadını yapmayı planlıyor. 56,250 kişilik düşünülen stadın önündeki tek engel ise yapım sırasında yerel binalara zarar vereceği endişesi. Bu yüzden stat yapımında henüz somut bir adım atılamadı.



Yeni Tottenham Stadı'nın planlanan maç günü görüntüsü.




Lyon: Stade des Lumieres 59 bin kişilik olacak ve Euro 2016 maçlarına ev sahipliği yapacak. Lyon'un 1950'den bu yana ev sahipliğini yaptığı Stade de Gerland'ın yerini alacak.




West HAM: Gelecek sezondan itibaren West Ham, Londra Olimpiyat Stadı'nı kullanmaya başlayacak. 





Atletico Madrid: Madrid'in eski Olimpiyat Stadı'nın yerine yapımı devam eden La Peineta Stadı'nda Atletico Madrid maçlarını oynayacak. Stat kapasitesi 20 bin kişi artırılarak 70 bine çıkarılacak.





Valencia: Valencia'nın stadı Mestalla'nın yapımı son yıllardaki mali yetersizlikler nedeniyle sekteye uğradı.



Zenit St...