26 / 04 / 2024

Stefan Schulte

Stefan Schulte

Almanya'daki Frankfurt Havalimanı'nı işleten Fraport şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Stefan Schulte, İstanbul’a yapılacak olan 3. havalimanının kendileri için üstesinden gelinmesi gereken bir sınama olacağını söyledi.

3. Havalimanı projesi Fraport'un ilgisini çekti!

3. Havalimanı projesi Almanya'nın en büyük işletmecisi Fraport'un CEO'su Stefan Schulte'nin ilgisini çekti...

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jardonmacher Investments Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fedor Stefanıdı tarafından kuruldu.

Agc Grup İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Agc Grup İnşaat Mühendislik Dış Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da Hüseyin Kaymaz, Kenan Uygur ve Stefan Strohmeıer ortaklığında kuruldu.

Sab Turizm İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sab Turizm İnşaat Gıda Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ali Hadar Şimşek ve Stefan Westermayer ortaklığında kuruldu.

Platz Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Platz Mimarlık Tasarım Limited Şirketi Beyoğlu'nda Nikolai Rizo ve Stefan Rizo ortaklığında kuruldu.

Antalya Havalimanı'na 450 milyon avroluk terminal yatırımı!

Fraport AG Üst Yöneticisi (CEO) Stefan Schulte, ''Antalya Havalimanı'na bugüne kadar 450 milyon avronun üzerinde terminal yatırımı yapıldı'' dedi.

Fraport AG Türkiye’deki havalimanı yatırımlarından umutlu!

Fraport AG CEO’su Stefan Schulte  Antalya Havalimanı’nın işletmesinde 20 ‘nci yılı devirmelerini toplantı ile kutladı. Schulte, "20 yıldır Türkiye pazarındayız. Türkiye, bu zaman içinde inanılmaz başarı ve gelişmeye imza attı. Türkiye'de bulunmaktan gurur duyuyoruz" dedi…

Mimar Fikriye Bulunmaz'a Bulgaristan'dan ödül!

Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'ni restore eden Fikriye Bulunmaz yaptığı çalışmasıyla Bulgaristan'dan ödül aldı. 

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye'nin yeni CEO'su oldu!

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. ECE Grubu CIO’su Henrie W. Kötter, “ECE Türkiye’nin yönetimini Stefan Zeiselmaier’e emanet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi...

Balat'taki Demir Kilise açıldı!

Balat'taki "Demir Kilise" olarak bilinen Stevi Stefan Kilisesi'nin açılış töreni gerçekleşti. Kilisenin açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım katıldı..

Balat'taki Demir Kilise bugün açılıyor!

İstanbul'un Fatih İlçesi'ne bağlı Balat'ta yer alan Demir Kilise (Sveti Stefan Kilisesi), restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından bugün açılıyor..

Sveti Stefan'ın restorasyonu tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sveti Stefan'daki restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Sveti Stefan Kilisesi'nin restorasyon çalışması bitti!

Restorasyon bütçesinin 3 milyon lirayı aştığı söylenen Sveti Stefan Kilisesi kilisesi 5 ay sonra açılıyor. 2011'den bu yana restorasyonda olan kilisenin 41 kolonun tamamına yakını tek tek değiştirildi.

Dünyanın tek Demir Kilise'si restore ediliyor!

Haliç'in kıyısında bulunan ve 'Demir Kilise' olarak bilinen Sveti Stefan Bulgar Kilisesi yeniden hayat buluyor. Kilisenin dış cephe restorasyonu devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi kilisenin içinin yenilenmesi için de ihaleye çıktı.

Stefan Schulte Haberi

Stefan Schulte

Almanya'daki Frankfurt Havalimanı'nı işleten Fraport şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Stefan  Schulte, Alman Haber Ajansı DPA’da yer alan haberde, İstanbul’da yeni yapılacak 150 milyon yolcu kapasiteli havalimanının, Frankfurt Havalimanı'nın büyümesine yavaşlatma etkisi yapacağını belirtti. ‘’Bizim için daha düşük büyüme gerçekleşecek. Bu bizim için üstesinden gelinmesi gereken sınama olacak’’ ifadelerini kullanan Schulte, Dubai’daki havalimanının uluslararası dağıtım noktası olarak genişletilmesinin de Frankfurt Havalimanı'nın büyümesini etkileyeceğini kaydetti.


Avrupa’nın üçüncü büyük havalimanı konumundaki Frankfurt Havalimanı'nın durumunun güçlü iç pazardan ve hala insanların seyahat yapma isteğinden dolayı iyi durumda olduğunu ifade eden Schulz, bu yıl ve gelecek yıllarda yolcu sayısında yüzde 2 ila 3 arasında büyüme beklediklerini ifade etti.


Yıllık yolcu sayısı 27 milyonu bulan Antalya Havaalanı'nı da işleten Fraport'un başkanı Schulte, Fraport’un dünyada bir çok havalimanı...