25 / 04 / 2024

STEM Zirvesi tarihleri

STEM Zirvesi tarihleri

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TÜSİAD ) tarafından düzenlenen " STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics/Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Zirvesi " yarın İstanbul 'da gerçekleştirilecek.

STEM Zirvesi 22 Ekim'de İstanbul'da!

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( TÜSİAD ) tarafından düzenlenen " STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics/Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Zirvesi ", 22 Ekim'de İstanbul'da gerçekleştirilecek

10’uncu Boğaziçi Zirvesi’nde gayrimenkulde önemli iş birlikleri gerçekleşecek!

İstanbul 10'uncusu 27-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Boğaziçi Zirvesi'ne sayılı günler kaldı. 90 bin ülkeden 3 binin üzerinde katılım olması beklenen zirvede çok ciddi iş birliği anlaşmalarının imzalanmasını bekleniyor...

13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 23 Mart'ta!

12 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 13'üncüsü 23 Mart ve 24 Mart  tarihleri arasında düzenlenecek. 13. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 Nisan'da!

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi 28 - 29 Nisan tarihleri arasında Hilton Istanbul Convention & Exhibition Center'da gerçekleştirilecek. 

12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi 28 Nisan'da!

11 senedir düzenlenen Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi'nin 12'ncisi 28 Nisan ve 29 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.12. Gayrimenkul Fuarı Arap Türk Zirvesi Hilton Convention Center'de yapılacak. 

9. Gelişen Kentler Zirvesi Antalya 13-14 Aralık'ta!

GYODER tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin 9'nuncusu Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 13-14 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Emlak sektörü CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı'nda görücüye çıkacak!

CNR Expo Yeşilköy'de düzenlenecek CNR Emlak Zirvesi ve Fuarı tanıtıldı. 23-26 Kasım'da tarihleri arasında gerçekleşecek olan zirvesine "God Father of Green (Yeşilin Babası)" lakaplı Jerry Yudelson da katılacak.

Erzurum Gelişen Kentler Zirvesi 3-4 Ekim'de!

Gelişen Kentler Zirvesi'nin 8'incisini, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 3-4 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.

Duygu Yalçınkaya'ya 11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nden ödül!

11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 20-21 mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İran ve Avrupa'da televizyonlarda Emlak Turu programları yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, Orta Doğu ülkelerinde iş yapan iş kadını ödülü verildi.

Guardian Glass, Mimari Tasarım Zirvesi'nde!

Guardian Glass, 14-15 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan “Mimari Tasarım Zirvesi”nde, farklı yapı tiplerine ve ihtiyaçlara cevap verir nitelikte, hem görsel, hem teknik, hem de ekonomik anlamda zengin çeşitlilik sunan ürün yelpazesini sektör profesyonelleriyle buluşturacak.

İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 20-22 Ekim'de!

İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneğince (İZSİAD) bu yıl üçüncüsü düzenlenecek İzmir İş Sağlığı Güvenliği Zirvesi ve Fuarı, 20-22 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Nisan'da!

10. İstanbul Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23 - 24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. JNR Fuarcılık ve Suudi Arabistan’dan Daleel Group tarafından 10 yıldan bu yana düzenlenen fuara 52’nin üzerinde yerli - yabancı firma katılıyor.

10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 22- 24 Nisan'da!

10.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Gayrimenkul Zirvesi 22- 24 Nisan tarihleri arasında Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Fuarda dünyadaki gayrimenkul sektörüne genel bakışlar tartışılacak.

6. Boğaziçi Zirvesi Uluslararası Müteahitlik Paneli 9 Aralık'ta!

Türkiye’nin yanı sıra, 80 farklı ülkenin iş ve siyaset dünyasını bir araya getiren 6. Boğaziçi Zirvesi, bu yıl 9-11 Aralık tarihleri arasında “Daha Az Yoksulluk, Daha Fazla Refah” temasıyla düzenleniyor.

STEM Zirvesi tarihleri Haberi

STEM Zirvesi tarihleri


Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından düzenlenen "STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics/Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) Zirvesi" yarın İstanbul'da gerçekleştirilecek.  


TÜSİAD açıklamasına göre, STEM eğitiminin önemini ve STEM iş gücüne duyulan ihtiyacı vurgulamak amacıyla yarın Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Konferans Salonu'nda düzenlenecek olan zirve, Samsung ana sponsorluğunda Kibar Holding, Koç Holding ve Siemens sponsorluklarıyla ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası ile Türkiye Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası'nın destekleriyle yapılacak. 


Zirvenin açılış konuşmalarını TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Bilgi Toplumu, Bilgi-İletişim Teknolojileri ve İnovasyon Komisyonu Başkanı Esin Güral Argat yapacak. Zirveye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımı da bekleniyor. 


Zirvede, NASA Eğitim Dairesi Eski Başkanı ve Astronotu Leland Melvin, The Economist Dergisi tarafından "Bay Yaratıcılık" ve "Seri İnovasyoncu"...