23 / 04 / 2024

Sterckeman Easy 350CP KARAVAN FİYATI

Sterckeman Easy 350CP KARAVAN FİYATI

Yaz aylarınında gelmesiyle tatile çıkacak kişiler en ucuz karavan fiyatlarını araştırmaya başladı! Piyasada bulunan en uygun fiyatlı karavanlardan biri olan Sterckeman Easy 350CP'ın fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Tefal EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Tefal, son zamanların en gözde küçük ev aletlerinden airfryer konusunda büyük bir adım attı. EY505D Easy Fry & Grill Precision+ airfryer’ı üreten Tefal’in bu ürünü kaç liradan satışa çıkardığı merak konusu oldu.

Fiat Egea'dan Eylül müjdesi! Egea Sedan Easy modeline yaklaşık 39 bin TL indirim yaptı! İşte güncel fiyat listesi

Zamlarla gündemden düşmeyen otomobil fiyatlarına Fiat Egea'dan indirim müjdesi geldi. Dev firma Egea Sedan Easy'na 39 bin TL birden indirim yaptı.

Siemens 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi Hepsi Burada'da indirimde! Sakın kaçırmayın! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens IQ500 SN25HW80MT 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi, sahip olduğu programlar, home connect teknolojisi ve Easy Start özelliği ile merak konusu oluyor. Peki bulaşık makinesinin diğer özellikleri neler?

Tefal’in az yağla çıtır çıtır kızartan fritözü kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Et, balık, patates kızartmasını az yağ miktarıyla pişiren ve sağlıklı öğünler sunan fritözler, son dönemde en popüler mutfak pişirme gereçlerinin başında geliyor.  Tüketicinin çok tercih ettiği markalardan Tefal’in çıkardığı Easy Fry & Grill Az Yağlı Fritöz,  yiyecekleri çıtır çıtır ve çok daha hızl

Fiat Egea’nın Easy, Urban ve Lounge modellerinde büyük indirim! 2 Şubat’ta son eriyor! Sakın kaçırmayın!

Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea, 2 Şubat tarihine kadar geçerli olacak indirim kampanyasını duyurdu. Buna göre, bu sevilen otomobilin Easy, Urban ve Lounge modellerinde hangi versiyonu bakın kaç paraya satılıyor?

Tefal EY5018 Easy Fry fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir fritöz ile yapabileceklerinize şaşıracaksınız. Tefal'den hem pratik hem leziz yemekler çıkaran fritöz fiyatları araştırılıyor.  Tefal EY5018 Easy Fry  sizin büyük yardımcınız olacak. Peki Tefal EY5018 Easy Fry  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Yarısını şimdi kalanını seneye öde fırsatı! Fiat Egea 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Fiat Egea’dan Olay Yaratan Sonbahar Teklifi. Fiat Egea Ailesi yarısını şimdi, kalanını ise 1 sene sonra ödeme seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Fiat Egea Easy 28 Eylül 2022 fiyat listesini sizler için derledik.

En ucuz karavan hangisi? Sterckeman Easy 350CP! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarınında gelmesiyle tatile çıkacak kişiler en ucuz karavan fiyatlarını araştırmaya başladı! Piyasada bulunan en uygun fiyatlı karavanlardan biri olan Sterckeman Easy 350CP'ın fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Fiat Egea sıfır kilometre ne kadar? Nisan ayı kampanyalı fiyat listesi yayınlandı

Türkiye'de en çok tercih edilen araçların başında gelen Fiat Egea'nın Nisan ayı kampanyalı fiyat tarifesi yayınlandı. En ucuz Fiat Egea Fiat Egea Easy 1.4 Fire 95 HP Benzin Manuel, 265 bin TL'den satışa çıktı.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

Easy Life Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Easy Life Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret  Limited Şirketi Şişli’de    100 bin TL sermaye bedeli İle Selin Koç ve Can Koç Talas tarafından kuruldu.

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Easy Tour Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin İpek tarafından kuruldu.

Sterckeman Easy 350CP KARAVAN FİYATI Haberi

Sterckeman Easy 350CP KARAVAN FİYATI

Sıcak havaların yavaşça tatile çıkacak kişiler, en ucuz karavan fiyatlarını araştırmayı başladı! Piyasada bulunan en uygun fiyatlı karavanlardan birisi de Sterckeman Easy 350CP!

3,50 m iç alanı ile EASY 350CP, Sterckeman'ın en kompakt ve çekmesi kolay modeldir. Üç uyku konfigürasyonu ile kişilerin ihtiyaçlarına göre uyarlanır. Sterckeman Easy 350CP, TRUMATIC 3004 gazlı ısıtıcı, kombine panjur,  klima için hazırlık, LED tavan lambasına sahip.

Kişilerin isteklerine göre yapılandırılabilen, düşük ağırlığı ve düşük fiyatı nedeni ile herkesin ulaşabileceği bir karavan! Easy serisinin yıldızı olan, Easy 350CP; tatilin keyfini çıkartmanız için tüm konforu sağlar.

Peki, Sterckeman Easy 350CP'ın fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ağırlık & Boyutlar

Yataklar : 2 Toplam uzunluk (m) : 5,2 Dış gövde uzunluğu (m) : 4,1 İç mekan uzunluğu (m) :...