25 / 04 / 2024

Yarısını şimdi kalanını seneye öde fırsatı! Fiat Egea 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Yarısını şimdi kalanını seneye öde fırsatı! Fiat Egea 28 Eylül 2022 fiyat listesi

Fiat Egea’dan Olay Yaratan Sonbahar Teklifi. Fiat Egea Ailesi yarısını şimdi, kalanını ise 1 sene sonra ödeme seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Fiat Egea Easy 28 Eylül 2022 fiyat listesini sizler için derledik.



Fiat’ta Yarısını şimdi kalanını seneye öde kampanyasına ilişkin faiz oranı araç fiyatına göre, kullanılan kredi koşullarına ve müşteriye göre değişiklik gösterebilir. Bu kampanyaya alternatif olarak eşit ödemeli 100.000 Türk Lirası, 15 ay vadeli yüzde 2,70 faiz kampanyası da kullanılabilir.

Kampanya, 15 ay üzeri vade seçeneklerinde geçerli değildir. Kredi kampanyaları 0 km 2022 model yılı tüm Egea model araçlarda "Marka Kasko" yaptırılması koşulları ile geçerlidir. Ayrıca kampanya stoklarla sınırlıdır.

Marka Kasko; Axa Sigorta, Allianz Sigorta, Türkiye Sigorta, Ak Sigorta ve Groupama Sigorta şirketlerinden yaptırılacaktır ayrıca Fiat Kasko poliçeleri ile Ak Sigorta ve Axa Sigorta şirketlerinden yaptırılacak ve Fiat Connect Kasko poliçeleri için geçerlidir.

Kredi kampanyaları Koç Fiat Kredi onayı ile geçerli olmakla birlikte, değerlendirme sonucunda daha yüksek peşinat ve farklı vade istenebilecektir. Kampanyadan yararlanılmaması durumunda Koç Fiat Kredi kullanımında yüzde 3,49 faiz fırsatı sunulmaktadır.


Geri Dön