29 / 03 / 2024

Stevie Awards nef 2 ödül

Stevie Awards nef 2 ödül

Nef, Toronto'da düzenlenen törende dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" dallarında iki ödül birden kazandı.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Nef 3 yılda 56 ödül aldı!

Nef, Sign of the City Awards 2017’de, Nef Gölköy projesi ile ‘En İyi Mimari Tasarım’ ve Nef Yalıkavak projesi ile ‘En İyi Pazarlama Kampanyası’ ödüllerine layık görüldü. Nef,  3 yılda aldığı ödül sayısını 56’ya yükselttiğini açıkladı.

AND Gayrimenkul, Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi seçildi!

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017’de ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ ödüllerine layık görüldü.

Stevie Awards'tan Türkiye'ye 10 ödül birden!

Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı AVYM ve Akasya, birbirinden farklı projeleriyle dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerde toplam 10 ödülün sahibi oldu.

Nef, Sign of the City Awards 2016'da ödüle doydu!

Gayrimenkul sektörüne getirdiği yeni konseptlerle adından sıkça söz ettiren Nef, uluslararası prestijli yarışmalardaki üstünlüğünü Sign of the City Awards 2016’ta da sürdürdü.

Nef’e Stevie Awards’tan bir ödül daha!

Nef, ödüle doymuyor. Devam eden projeleri, cirosu ve satış rakamlarıyla Türkiye markalı konut sektörünün lideri olan Nef, son olarak ise Stevie Awards’da ‘Yılın İşvereni / Employer of the Year’ kategorisinde ödül kazandı.

ECE Türkiye, Stevie Awards'tan 21 ödül aldı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Pronet, Stevie Awards 2016'dan toplam 7 ödülle döndü!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, dünyanın en saygın iş ödülleri organizasyonlarından Stevie Awards 2016’da Pronet, 4 altın, 3 bronz olmak üzere toplam 7 ödülle döndü.

Akiş GYO'nun AVM’lerine Stevie Awards’tan 13 ödül!

30'dan fazla ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği, Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından Stevie Awards’ta, Akkök Holding iştiraki Akiş GYO A.Ş ve Grup bünyesindeki alışveriş merkezleri bu yıl toplamda 13 ödüle layık görüldü.

Stevie Awards nef 2 ödül Haberi

Stevie Awards nef 2 ödül

GAYRİMENKUL firmalarından Nef, Toronto'da düzenlenen törende dünyanın en prestijli iş ödülleri arasında gösterilen Stevie Awards'da en iyi gayrimenkul "Website" ve "Company & Organization" dallarında iki ödül birden kazandı. Nef Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erden Timur, "Global arenada know-how, fikir ve proje ihraç eden bir markaya dönüşmüş olmak da ayrı bir gurur kaynağımız oldu" dedi. Timur, "Inovatif bakış açısıyla proje geliştirmeye öncelik veriyoruz. Hedefimiz, pazarın büyümesine katkı sağlarken, oyunun kurallarını yeniden tanımlamak. Gelecek 10 yıl içinde dünyadaki ilk uluslararası gayrimenkul markası olmayı amaçlıyoruz" diye konuştu. 


Yeni...