16 / 04 / 2024

Stevie Business Awards 2016

Stevie Business Awards 2016

Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu.

Birevim’den 4 yılda 14 Stevie Awards ödülü!

17 ülkeden yüzlerce projenin yarıştığı ve toplam 12 farklı kategoride ödülü kazanan “2020 MENA Stevie Awards”ta Birevim; “Yenilikçilik”, “Yenilikçi Yönetim” ve “Yenilikçi Müşteri İlişkileri” kategorilerinde Altın ödülün sahibi oldu.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Birevim'e Best Business Awards'tan iki ödül!

Birevim, Best Business Awards’ta En İyi Ürün / Hizmet ve En İyi İnovasyon kategorilerinde iki ödüle layık görüldü...

Vadistanbul'a Stevie Awards'ten üç ödül!

Vadistanbul, uluslararası ödüllerine 3 yeni ödül ekledi. Stevie Awards tarafından  bir Gold Stevie Winner, iki Bronze Stevie Winner olarak üç farklı kategoride ödüllendirildi.

Ege Perla, Stevie Awards'ta 4 ödüle layık görüldü!

Ege Perla, dünyanın en prestijli iş ödülleri programı olan Stevie Awards 15. Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört kategoride ödüle layık görüldü.

NEF’e Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci ödülü!

İş dünyasının Oscar'ı kabul edilen Londra merkezli European Business Awards tarafından NEF'e, ‘Sosyal Sorumluluk ve Çevre Bilinci’ kategorisinde ödülü layık görüldü.

Stevie Awards'tan Türkiye'ye 10 ödül birden!

Akiş GYO A.Ş. tarafından hayata geçirilen Akbatı AVYM ve Akasya, birbirinden farklı projeleriyle dünyanın en saygın iş ödüllerinden biri olan Stevie Ödülleri’nde yarıştığı kategorilerde toplam 10 ödülün sahibi oldu.

Nef’e Stevie Awards’tan bir ödül daha!

Nef, ödüle doymuyor. Devam eden projeleri, cirosu ve satış rakamlarıyla Türkiye markalı konut sektörünün lideri olan Nef, son olarak ise Stevie Awards’da ‘Yılın İşvereni / Employer of the Year’ kategorisinde ödül kazandı.

ECE Türkiye, Stevie Awards'tan 21 ödül aldı!

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park, Espark ve TerraCity Alışveriş Merkezleri, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden bir olarak kabul edilen ve bu yıl 13. kez düzenlenen International Business AwardsSM kapsamında 21 Stevie Ödülü birden kazandı.

Pronet, Stevie Awards 2016'dan toplam 7 ödülle döndü!

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen, dünyanın en saygın iş ödülleri organizasyonlarından Stevie Awards 2016’da Pronet, 4 altın, 3 bronz olmak üzere toplam 7 ödülle döndü.

Akiş GYO'nun AVM’lerine Stevie Awards’tan 13 ödül!

30'dan fazla ülkeden binlerce projenin değerlendirildiği, Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından Stevie Awards’ta, Akkök Holding iştiraki Akiş GYO A.Ş ve Grup bünyesindeki alışveriş merkezleri bu yıl toplamda 13 ödüle layık görüldü.

Akiş GYO Stevie Awards’tan 13 ödülle döndü!

Akkök Holding iştiraki Akiş GYO A.Ş ve Grup bünyesindeki alışveriş merkezleri, Amerika’nın en prestijli organizasyonlarından Stevie Awards’ta bu yıl toplamda 13 ödüle layık görüldü.

Stevie Awards 2016'dan Zorlu Holding'e 3 ödül!

Dünyanın önemli iş ödüllerinden Stevie Awards 2016'da Zorlu Holding, web sitesi kategorisinde 1 gümüş ve 2 bronz olmak üzere 3 ödül birden kazandı.

Stevie Business Awards 2016 Haberi

Stevie Business Awards 2016

ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Espark Alışveriş Merkezi, Stevie Business Awards' da 12 ödüle layık görüldü. Stevie Business Award' da 2 altın, 3 gümüş ve 7 bronz ödül ile 2016 yılında en çok ödül kazanan AVM oldu. Başvurduğu tüm kategorilerde ödül alan Espark Alışveriş Merkezi pazarlama alanında aldığı ödüllere yenilerini ekledi.


Espark, Stevie Business Award'a, Neuroland ve Bizim İçin Bayramlar Sizinle Güzel etkinlikleri ile başvurdu. Bayramların Türk kültüründeki yerini duygusal bir bakış açısı ile yansıtan "Bizim İçin Bayramlar Sizinle Güzel" kampanyası kapsamında, Alışveriş Merkezi'nin ortak alanına kurulan ve bir evin oturma odası şeklinde dekore edilen sette, Eskişehirli aileler uzak ülkelerde yaşayan akrabaları ile sürpriz bir şekilde bir araya getirildi. Duygu dolu sahnelerin yaşandığı buluşmalar, filme alındı. Sosyal medyada paylaşılan viral...