20 / 04 / 2024

Still Diamond kurtköy

Still Diamond kurtköy

İstanbul'un Anadolu Yakası içinde Pendik ilçesine bağlı Tuzla, Şile ve Sultanbeyli ilçelerine komşu olan Kurtköy'de bu yıl satışa çıkacak konut projelerini sizler için derledik...

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı!

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı kapsamında 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Still İstanbul Adoria'da daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Still İstanbul Diamond’da yüzde 15 indirim fırsatı!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde, Mayıs ayının sonuna kadar geçerli olan çeşitli ödeme planları sunuluyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirimin yapılıyor.

Kurtköy Still İstanbul Adoria'da fiyatlar 169 bin liradan başlıyor!

Yeşilyurt İnşaat, İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki Kurtköy bölgesinde 199 konutluk yeni projesi Still İstanbul Adoria'yı metrekaresi 2 bin 670 liradan satışa sundu.

Kurtköy Still İstanbul Adoria satılık!

Kurtköy Still İstanbul Adoria satılık daire alanları minimum 54 metrekare olarak tasarlandı. Bugün satışa çıkan projede daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Kurtköy Still İstanbul Adoria satış ofisi!

Kurtköy Still İstanbul Adoria satış ofisi ile 0216 482 48 73 numaralı telefondan iletişim geçebilirsiniz. Yeşilyurt İnşaat imzası ile yükselen projede 70 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Still İstanbul Adoria Kurtköy projesi!

Still İstanbul Adoria Kurtköy projesi Yeşilyurt İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Yarın görücüye çıkacak olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Kurtköy Still İstanbul Adoria projesi!

Kurtköy Still İstanbul Adoria projesi 70 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tipleri bulunuyor.

Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria Kurtköy!

70 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Yeşilyurt İnşaat Still İstanbul Adoria Kurtköy projesi kapsamında yer alan konutlar hakkında detaylar 20 Mart tarihinde açıklanacak.

Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria!

Yeşilyurt İnşaat Kurtköy Still İstanbul Adoria projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Still İstanbul Adoria Kurtköy: Yeşilyurt İnşaat'ın yeni projesinin adı belli oldu!

20 Mart'ta görücüye çıkacak olan Still İstanbul Adoria projesi, Still İstanbul Comfort, Still İstanbul ve Still İstanbul Diamond projesinin bulunduğu yerde Kurtköy'de inşa edilecek.

Yeşilyurt İnşaat Kurtköy'deki yeni projesine yıl içinde başlayacak!

Kurtköy Stillistanbul Diamond projesine devam eden Yeşilyurt İnşaat yine Stillistanbul adıyla yeni bir projeye başlayacak. Bu yıl içinde başlayacağı proje de Kurtköy bölgesinde inşa edilecek.

Still istanbul Diamond'ın yüzde 40'ı satıldı!

Yeşilyurt inşaat. Kurtköy'de 214 konuttan meydana gelen Stili İstanbul Diamond'da 2+1 konut alan yatırımcıların aylık kiralarının 700 TL'sini; 3+1 alanların da kirasının 1000 TL'sini karşılıyor.

Kurtköy Still İstanbul Diamond'ta yüzde 5 peşin! 209 bin TL'ye!

Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy'de inşa edilen Still İstanbul Diamond projesinde yeni bir kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında, yüzde 5 peşinat ve 24 ay sıfır faizle konut sahibi olmak mümkün.

Still Diamond kurtköy Haberi

Still Diamond kurtköy

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi!


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, Kurtköy'de yer alan Wroof projesini 2013 senesinin Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Firma yüzde 45 oranında satış sağlanan Wroof sonrası, projenin yan caddesi olan Bakü Caddesi'ne yeni projelerini inşa edecek. 


Henüz geliştirme çalışmalarının devam ettiği Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi toplamda 7 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yer alacak. Projenin toplam yatırım bedelinin de 30 milyon lira olması planlanıyor. 


100 daireden oluşan Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi'nin adı henüz belirlenmedi. Satışlarının Mart ayı gibi başlayacağı projede 1+1, 2+1 ve de 3+1 daire seçenekleri müşterilerin beğenisine sunulacak. 


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı önümüzdeki yıl içinde sadece bu projeyle de sınırlı kalmayacak ve bölgede toplam 7 projeye hayat verecek. Bu...