19 / 04 / 2024

Kurtköy'de 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

Kurtköy'de 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

İstanbul'un Anadolu Yakası içinde Pendik ilçesine bağlı Tuzla, Şile ve Sultanbeyli ilçelerine komşu olan Kurtköy'de bu yıl satışa çıkacak konut projelerini sizler için derledik...



Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi!


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, Kurtköy'de yer alan Wroof projesini 2013 senesinin Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Firma yüzde 45 oranında satış sağlanan Wroof sonrası, projenin yan caddesi olan Bakü Caddesi'ne yeni projelerini inşa edecek. 


Henüz geliştirme çalışmalarının devam ettiği Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi toplamda 7 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yer alacak. Projenin toplam yatırım bedelinin de 30 milyon lira olması planlanıyor. 


100 daireden oluşan Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi'nin adı henüz belirlenmedi. Satışlarının Mart ayı gibi başlayacağı projede 1+1, 2+1 ve de 3+1 daire seçenekleri müşterilerin beğenisine sunulacak. 


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı önümüzdeki yıl içinde sadece bu projeyle de sınırlı kalmayacak ve bölgede toplam 7 projeye hayat verecek. Bu 7 projenin toplam inşaat alanı ise 400 bin metrekare olarak öngörülüyor. Firmanın daha önceden yaptığı WBahçe projesinde ise satışlar tamamlandı. 


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı iletişim

Tel : 444 5 374

Web: http://erguvaninsaat.com/




Yeşilyurt İnşaat'ın yeni Still'i Diamond Şubat'ta satışta!


Still İstanbul Comfort projesine oldukça yakın mesafede yükselecek olan Still Diamond projesi, Yeşilyurt İnşaat tarafından hayata geçirilecek. 


L şeklinde az katlı 2 blok halinde yükselecek olan Still Diamond projesinde tüm detaylar önümüzdeki günlerde netleşecek. 


Şubat ayında satışların başlayacağı projede ön talep süreci de başladı. Still Diamond projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna ve spor alanları bulunuyor. 


Still Diamond iletişim

Tel : 0216 482 48 73

Web: www.yesilyurtinsaat.com.tr


Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön