29 / 03 / 2024

Still Diamond

Still Diamond

İstanbul'un Anadolu Yakası içinde Pendik ilçesine bağlı Tuzla, Şile ve Sultanbeyli ilçelerine komşu olan Kurtköy'de bu yıl satışa çıkacak konut projelerini sizler için derledik...

Still İstanbul Adoria’da kira garantili 1 oda 1 salon daireler!

Still İstanbul Adoria’da sınırlı sayıda kalan 1+1 daireleri için kira garantisi veriyor. 31 Mayıs 2016 tarihine kadar alınan 1+1 daireler için geçerli olan kampanyada 2017 yılı boyunca 1000 TL kira avantajı sağlanıyor.

Bakü Olimpiyat Stadı'na Diamond Award ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Bakû Olimpiyat Stadı, Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi’nce her yıl dağıtılan ‘Mühendislik Mükemmellik Ödülleri’nde, en büyük ödül olan ‘Diamond Award’ ödülünü kazandı.

Kayseri İpek Diamond'da bahar indirimi başladı!

İpekar İnşaat'ın hayata geçirdiği 'İpek Diamond Projesi' konut almak isteyenlere bahar fırsatı sunuyor. Kayseri'nin kalbinde Erciyesevler'de yer alan projede peşin alımlarda bahara özel yüzde 12'lik indirim uygulanıyor.

Still İstanbul Diamond projesinde teslim için geri sayım başladı!

Butik projelere imza atan Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy’ün en nezih bölgesi olan yenişehir de hayata geçirdiği 5 ve 6 katlı 2 blokta toplam 214 konuttan meydana gelen Still İstanbul Diamond’ı sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor.

Still İstanbul Diamond'ta teslimler 25 Mart'ta gerçekleşecek!

Kurtköy'de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesi Yeşilyurt İnşaat imzasıyla yükseliyor. 25 Mart Cuma günü teslimleri yapılacak olan projede 214 adet konut bulunuyor. Projede kalan son konutlar için 60 ay 0 faiz kampanyası uygulanıyor.

Kuşadası Diamond Homes fiyat!

Konuma göre Aydın anayoluna 650 metrekare uzaklıkta bulunan projede toplam 24 adet daire bulunuyor. Kuşadası Diamond Homes fiyat listesine göre 159 bin Euro'dan başlıyor.

Kuşadası Diamond Homes'da fiyatlar 159 bin Euro'dan başlıyor!

Sönmezler İnşaat tarafından inşa edilen proje Aydın ili Kuşadası ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Kuşadası Diamond Homes'da fiyatlar 159 bin Euro'dan başlıyor.

Still İstanbul Diamond'ta Sevgililer Günü’ne özel yeni kampanya!

Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olması planlanan kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor.

Diamond of İstanbul'un yüksekliği 191 metreye indirildi!

İSTANBUL Maslak’ta, yüksekliği 235 metre olarak planlanarak inşaatına 2003’de başlanan Hema Endüstri A.Ş’ye ait ‘Diamond of İstanbul’, Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü’nün ‘Diğer gökdelenlerden yüksek olmasın’ talebi üzerine 191 metreye indirildi.

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı!

Kurtköy Still İstanbul Adoria ödeme planı kapsamında 36 ay vade farkı olmadan taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Still İstanbul Adoria'da daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Still Yapı Proje Dekorasyon Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Still Yapı Proje Dekorasyon Elektrik İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Öner Uğur tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Ümraniye, Tepeüstü Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Hattat, Diamond of İstanbul projesi için harekete geçti!

Hattat Holding, inşaatı tamamlanamayan Diamond of İstanbul projesini revize ederek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na yeniden başvuruda bulundu. Projenin inşaatı 2003 yılında başlamıştı...

Still İstanbul Adoria'da yılbaşı kampanyası!

Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Still Diamond Haberi

Still Diamond

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi!


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, Kurtköy'de yer alan Wroof projesini 2013 senesinin Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Firma yüzde 45 oranında satış sağlanan Wroof sonrası, projenin yan caddesi olan Bakü Caddesi'ne yeni projelerini inşa edecek. 


Henüz geliştirme çalışmalarının devam ettiği Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi toplamda 7 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yer alacak. Projenin toplam yatırım bedelinin de 30 milyon lira olması planlanıyor. 


100 daireden oluşan Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi'nin adı henüz belirlenmedi. Satışlarının Mart ayı gibi başlayacağı projede 1+1, 2+1 ve de 3+1 daire seçenekleri müşterilerin beğenisine sunulacak. 


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı önümüzdeki yıl içinde sadece bu projeyle de sınırlı kalmayacak ve bölgede toplam 7 projeye hayat verecek. Bu...