20 / 04 / 2024

Zin D Diamond projesi Çekmeköy'de yükselecek! Yeni proje!

Zin D Diamond projesi Çekmeköy'de yükselecek! Yeni proje!

Firma: Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş

Proje: Zin D Diamond

Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş, İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de Zin D Diamond adıyla yeni bir projeye imza atıyor...



Büyükşehir Belediyesi ve Çekmeköy Belediyesinin ortak projesi olan  Zin D Diamond  projesi  Zin D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş  tarafından hayata geçiriliyor.


İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa edilecek olan Zin D Diamond projesi Yavuz Sultan Selim köprüsü bağlantı yoluna 3 kilometre, 2. ve 3. köprü bağlantı yolları ile TEM Otoyolu bağlantı yollarına 2-3 kilometre, Üsküdar-Çekmeköy metro hattının Taşdelen metro istasyonunun yanı başında yer alıyor.


Çekmeköy Zin D Diamond projesi Taşdelen ve Alemdağ mesire alanlarına ve Polonezköy, Riva Şile gibi İstanbul'un Sayfiye alanlarına ulaşım kolaylığı sağlıyor.  Proje, 30 ticari üniteden oluşan çarşısı ve Zin D Diamond fitness Club sayesinde yakın çevrenin buluşma merkezi olarak görülüyor.


Çocuklara özel olarak kurulan Zind D Diamond Kids Club and Plus Club'da ise çocuklarınızın zihinsel ve bedensel gelişimine katkı sunacak aktivite olanakları, eğitici oyun organizasyonları ( Satranç, Go vb.), spor ve hareket eğitimleri verilebilecek fiziksel ortam ( Basketbol, Voleybol,Minyatür Futbol ve Yüzme havuzu , tırmanma duvarı vb.), sinema ve playstation salonu, müzik ve sanat eğitimi verilebilecek alanlar ve parti organizasyonu yapılabilecek alanlar bulunuyor.


Zin D Diamond projesinde akıllı ev sistemi, mutfak ankastre seti ve klima hazırlık altyapısı, bina girişinde yer alacak şık karşılama alanı ve resepsiyon hizmeti, kapalı devre kamera sistemi ile takviye edilen yüksek seviyeli güvenlik, merkezi ısıtma sistemi  ve pay ölçer vasıtası ile kullanıma göre faturalama hizmeti, daireler için temizlik hizmeti, sinema ve playstation hizmeti, kapalı otopark ve kapalı otoparkta yer alacak elektrikli araç şarj istasyonu, bilardo, masa tenisi, langırt ve dart gibi oyunların yer aldığı aktivite salonu, açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna ve türk hamamı, voleybol, Basketbol, minyatür futbol oynama imkanı sunan çok amaçlı spor alanı, koşu bantları, egzersiz bisikletleri, pilates aletleri, ağırlık çalışma istasyonları ve kondisyon ekipmanları ile Zin D Diamond fitness club gibi sosyal alanlar yer alıyor.



 

Tel: 0216 641 77 73

Web: http://www.zin-d.com.tr/tr/proje-satista/ZIN-D-DIAMOND

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön