27 / 04 / 2024

Sancaktepe'de 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

Sancaktepe'de 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

Sınırları içinde Bizans Sarayı barındıran Sancaktepe, son zamanlarda Anadolu Yakası'nın gelişmekte olan ilçelerinden biri. Gelişen Sancaktepe'de 2014 yılında çok değil belki ama büyük projeler satışa çıkacak. İşte o projeler...



1-) Resim İstanbul için son gün yarın!


Resim İstanbul, Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Yarın ön talep sürecinin tamamlanacağı projede satışlarda ardından başlayacak. 


Resim İstanbul projesi, Ortadoğu Grup tarafından yükseliyor. Projede toplam 28 blok bulunuyor. 


Toplam 1310 konuttan meydana gelen Resim İstanbul Evleri'nin ilk etabında 546 konut bulunuyor. 


Resim İstanbul Evleri kapsamında kiraz ağaçları, dinlenme alanları, oyun alanları, yüzme havuzu ile spor alanları yer alıyor. 


Toplam arsa alanının 81 bin 433 metrekare olduğu Resim İstanbul Evleri kapsamında sosyal alan ise 3 bin 750 metrekare şeklinde belirlendi. 


Resim İstanbul Evleri satılık daire seçenekleri ise 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar 14 farklı seçenekten meydana geliyor. 


Resim İstanbul Evleri iletişim

Web Adresi : www.resimistanbul.net



2-) Sinpaş Yapı, 3. kez Sancaktepe'de!


Sinpaş Yapı yeni projesini diğer projelerinden Kelebekia ve Kelebekia Premium'da olduğu gibi Sancaktepe'de inşa edecek. 


Sinpaş Yapı Sancaktepe Projesi, Sinpaş GYO Lagün Evleri'nin karşı tarafından yer alacak. Projede toplam 291 konut bulunacak. 


Satışların bu yılın Nisan ayında başlayacağı Sinpaş GYO Lagün Evleri projesinde toplam 5 ila 15 katlı 13 blok bulunacak. 


Sinpaş GYO Lagün Evleri satılık daire seçenekleri ise 68 adet 1+1, 72 adet 2+1, 117 adet 3+1, 34 adet 4+1 şeklinde belirlendi.


12 bin metrekare yeşil alan ve 60 bin metrekare inşaat alanına sahip Sinpaş Yapı Sancaktepe Projesi'nde iki adet kapalı yüzme havuzu, sauna, yeşil alan, fitness center, spor alanları ve oyun alanları bulunuyor. 


Sinpaş Yapı Sancaktepe Projesi iletişim

Tel : 444 1974

Web : www.sinpas.com.tr



3-) Selin Yapı'dan Sancaktepe'ye 2 yeni proje!


Selin Yapı, Rings İstanbul sonrası kolları Sancaktepe'de hayata geçireceği projeler için sıvıyor. Selin Yapı Sancaktepe'de hayata geçireceği 2 yeni projede 250 konutu satışa çıkaracak. 


Selin Yapı Sancaktepe projelerinden Nisan'da satışa çıkacak olan 20 bin metrekarelik bir arazi alanı üzerinde inşa edilecek. 2 projenin toplam yatırım bedeli 70 milyon TL olacak. 


Selin Yapı Sancaktepe projelerinin her ikisi de Rings İstanbul projesine komşu şekilde yükseliyor. Selin Yapı Sancaktepe projelerinden Nisan'da satışa çıkacak olanın tahmini metrekare birim fiyatı 3 bin liranın üzerinde olacak. 


Selin Yapı Sancaktepe'deki diğer projenin arazi alanı ise 100 bin metrekare olacak. Bu proje ise 2014 sonunda satışa çıkacak. 


Selin Yapı Sancaktepe iletişim

Telefon: 444 86 00 

Web Adresi:http://www.selinyapi.com.tr/



4-) Dumankaya İnşaat'tan Sancaktepe'ye 1500 konutluk dev proje!


Dumankaya İnşaat da 2014 senesinde Sancaktepe'de projeye imza atmaya hazırlananlardan... Dumankaya İnşaat'ın Sancaktepe'de hayata geçireceği projede 1200 ila 1500 konut yer alacak. 


Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesinde imar mevzuatı geçildi. Ön talep toplanıyor.  Dumankaya İnşaat Sancaktepe projesi, 60 dönüm üzerinde yer alacak. Proje içinde ağırlıklı olarak konut yer alacak. 


Dumankaya Sancaktepe Projesi iletişim

Telefon: 444 7 222

Web: http://www.dumankaya.com/


5-) Sinpaş GYO'dan 60 milyon 200 bin liralık arsaya yeni proje!

Sinpaş GYO da Sinpaş Yapı gibi Sancaktepe'de yeni projesini 2014'te satışa çıkaracak. Projenin bitiş tarihi ise 2015 olarak öngörülüyor. 


En geç Haziran gibi satışa çıkacak projede toplam 900 konut yer alacak. Rings İstanbul Sancaktepe projesi arkasında yükselecek olan Sinpaş GYO Sancaktepe'nin toplam alanı 50 bin 100 metrekare olarak belirlendi. 


Sinpaş GYO Sancaktepe projesi, Samandıra Kavşağı'na 3,4 kilometre, Sancaktepe ilçe merkezine 4 kilometre, Veysel Karani ilköğretim Okulu, Sancaktepe Anadolu Lisesi'ne yakın konumda ve E-80 karayoluna 1,5 kilometre mesafede yer alacak.


Sinpaş GYO Sancaktepe iletişim

Web: http://sinpasgyo.com/

6-) Sur Yapı'dan Liva'nın yanına yeni proje!


Sur Yapı, Sinpaş Liva'nın yanına yeni proje yapacak. Proje ile ilgili henüz detaylar belirlenmedi.

Sur Yapı Sancaktepe İletişim:
Telefon: 0216 556 0800
Web: http://www.suryapi.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com

Geri Dön