28 / 03 / 2024

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı 2014

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı 2014

İstanbul'un Anadolu Yakası içinde Pendik ilçesine bağlı Tuzla, Şile ve Sultanbeyli ilçelerine komşu olan Kurtköy'de bu yıl satışa çıkacak konut projelerini sizler için derledik...

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kandiş Erguvan İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 90 TL sermaye bedeli ile Hakan Kandiş, Hakkı Kandiş ve Kaan Kandiş tarafından kuruldu. 

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri!

Erguvan İnşaat Erguvan Premium ödemeleri yüzde 5 peşinatla yapılabiliyor. Erguvan Premium Residence projesinde daireler 2018 yılında teslim edilecek...

Erguvan Premium Residence Kurtköy'ün çevre dostu projesi!

Erguvan İnşaat, çevre dostu konut projesini Kurtköy'da inşa ediyor. Erguvan Premium Residence'ta yağmur suları toplanarak peyzajda kullanılırken, elektrikli araç şarj istasyonları ile alternatif ulaşım seçenekleri sunuyor.

Erguvan İnşaat'tan ön ödemeli fırsat kampanyası!

Erguvan Premium Residence’ta satış ofisini Mayıs sonu açmaya hazırlanan Erguvan İnşaat, yeni kampanyasında lansman avantajlarını kaçıranlar için yeni fırsatlar sunuyor.

Kurtköy Erguvan Premium güncel fiyatlar 2017!

Erguvan İnşaat tarafında inşa edilen Erguvan Premium projesi, 284 konuttan oluşuyor. İşte Kurtköy Erguvan Premium güncel fiyatlar 2017...

Erguvan Premium Residence satışa çıktı! 1.910 TL taksitle!

Erguvan İnşaat, Kurtköy’de merakla beklenen yeni konut projesini “Geleceği Gören Evler” sloganıyla satışa çıkardı. Erguvan Premium Residence, konut talebinin en yoğun olduğu noktadaki lokasyonuyla yatırımcılara garantili yatırımın kapısını aralıyor.

Kurtköy Erguvan Premium Residence fiyat listesi!

Toplam 284 daireti bünyesinde bulunduran Kurtköy Erguvan Premium Residence fiyat listesi 295 bin liradan başlayarak artıyor. Proje Erguvan İnşaat imzasıyla hayat buluyor.

Erguvan Premium Residence ödeme planı!

İstanbul Pendik Kurtköy'de Erguvan İnşaat tarafından yapılan Erguvan Premium Residence 13 bin metrekare arsa alanına sahip. Erguvan Premium Residence ödeme planı ise şöyle...

Erguvan Premium Kurtköy daire fiyatları!

Toplam 284 adet daireden meydana gelen Erguvan Premium Kurtköy daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Erguvan İnşaat imzasına sahip.

12 soruda Erguvan Premium projesi!

Erguvan Premium projesi Erguvan İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor. İşte 12 soruda Erguvan Premium projesi detayları...

Erguvan İnşaat’tan konutta peşinat kolaylığı!

15 Temmuz gecesi gerçekleşen darbe girişimi sonrası Türk ekonomisini ve konut alıcısını desteklemeye yönelik adım atan şirketlerden olan Erguvan İnşaat, projelerinde peşinat kolaylığı sağlıyor

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'deki yeni projesi ön talep topluyor!

Erguvan İnşaat Kurtköy’deki 5. projesinin temelini attı. Şirket 12 bin kişiye sorarak şekillendirdiği ve Eylül ayında lansmanda detaylarını açıklayacağı projesiyle ilgili ön talep sürecini de başlattı. Rezidans projesinde metrekare fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.

Erguvan İnşaat Kurtköy projesinin anketine 12 bin kişi katıldı!

Erguvan İnşaat sektörde bir ilke imza atarak, düzenlediği anketlerle 12 bin kişiye "Nasıl proje isterdiniz'' sorusunu sordu. Anketlerde ve bölge halkından alınan taleplerde Erguvan Park ve Erguvan Premium isimlerinin öne çıktığını belirtildi.

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı 2014 Haberi

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı 2014

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi!


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı, Kurtköy'de yer alan Wroof projesini 2013 senesinin Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Firma yüzde 45 oranında satış sağlanan Wroof sonrası, projenin yan caddesi olan Bakü Caddesi'ne yeni projelerini inşa edecek. 


Henüz geliştirme çalışmalarının devam ettiği Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi toplamda 7 bin 500 metrekarelik alan üzerinde yer alacak. Projenin toplam yatırım bedelinin de 30 milyon lira olması planlanıyor. 


100 daireden oluşan Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı Kurtköy Projesi'nin adı henüz belirlenmedi. Satışlarının Mart ayı gibi başlayacağı projede 1+1, 2+1 ve de 3+1 daire seçenekleri müşterilerin beğenisine sunulacak. 


Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı önümüzdeki yıl içinde sadece bu projeyle de sınırlı kalmayacak ve bölgede toplam 7 projeye hayat verecek. Bu...