28 / 03 / 2024

Stn Travel Seyahat adres

Stn Travel Seyahat adres

Stn Travel Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Raja Husnaın    Sabır, Usama Bın Javed ve Yasır  Saeed ortaklığında kuruldu. 

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cab Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aşkın Özkan tarafından kuruldu.

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Bilviz Travel Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 25 bin TL sermaye bedeli ile Suat Özdemir tarafından kuruldu.

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Kuruldu!

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Eyüp Tayyip Demirhan ve İbrahim Demir ortaklığı  tarafından kuruldu.

Cs Travel Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Cs Travel Seyahat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Saray tarafından kuruldu.

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Travel Turizm Ve Seyahat Acentası Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dalal Ahmed Aboushamar tarafından kuruldu. 

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetıes Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Farossı ve Kamal Farossı ortaklığında kuruldu.

Travel Port Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Port Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arash Amnzadeh tarafından kuruldu.

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Bozcan ve Fahri Bozcan ortaklığında kuruldu.

Photo Travel Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Photo Travel Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Karadağ tarafından kuruldu.

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

Kaunos Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaunos Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Rahoma Fares Rahoma Fayed tarafından kuruldu. 

İnspira Travel Turizm Seyahat Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnspira Travel Turizm Seyahat Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk  Uluhan ve İsmail Tarık Haskan ortaklığında kuruldu. 

Stn Travel Seyahat adres Haberi

Stn Travel Seyahat adres

Stn Travel Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Raja Husnaın    Sabır, Usama Bın Javed ve Yasır  Saeed ortaklığında kuruldu. 

Stn Travel Seyahat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konuları şunlardır: 03.01) Seyahat acenteliği faaliyetlerinde bulunarak; hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışını yapmak. 03.02) 1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca acentelik belgesi almak; yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak, yerli ve yabancı turistleri konaklatmak ve tur düzenlemek. 03.03) Yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurmak ve işletmek; acentelikler ve şubeler kurmak; iç ve dış...