29 / 03 / 2024

su verilmeyecek olan ilçeler

su verilmeyecek olan ilçeler

İstanbul'da 3 ilçeye 12 saat su verilemeyecek. Dolmabahçe'deki Vodafone Arena Stadı yenileme projesi inşaatında isale hattı çalışmaları nedeniyle Beyoğlu, Beşiktaş ve Sarıyer'de 12 saatlik su kesintisi uygulanacak.

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

Euro'da son dakika şoku! Euro bugün kaç TL? 1 Euro'su bile olan hemen baksın! 29 Temmuz 2022 Euro kuru...

Fed'in faiz artırım kararının ardından dün akşam 17.90'ın altına düşen dolar kurunun ardından, Euro'daki son dakika gelişmeleri merak edilmeye başlandı. Peki 1 Euro bugün kaç TL oldu? Euro ne kadar? Euro yükseliyor mu? İşte son dakika Euro kuru 29 Temmuz 2022...

Tek su sayacı olan binalarda ödeme paylaşımı nasıl yapılır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Binamızda tek su sayacı var. Yönetim bizlerden su parası alıyor ama neye göre hesap yaptığını bilmiyoruz. Tek su sayacı olan hallerde paylaşım neye göre yapılmalı?' sorusunu cevapladı.

Yüzen evler mi yüzen hayaller mi?

Yüzen evlerin bulunduğu, insanların timsahları evlreinde beslediği, dünyanın en büyük taşkın su yatağı olan Kamboçya Tonle Sap Gölü'nün hayran bırakan hikayesini biliyor musunuz?

Kilis Yukarı Afrin Barajı'nın yapımı için 70 milyon TL'lik ödenek!

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Yukarı Afrin Barajı için 20 milyon TL, Kilis’e su getirecek olan isale hattının yapımı için 70 milyon TL ödenek aktarımı yapılacağını açıkladı. 

Atatürk Baraj Gölü'nden Mardin'e su kanalı yapılıyor!

Atatürk Baraj Gölü'nden Mardin'e su getirecek olan projede inşaat devam ediyor. 400 bin kişiye istihdam sağlayacak proje

KKTC Su Temini projesi 29 Ekim’de açılacak!

Türkiye’den KKTC’ye yılda 75 milyon metreküp su verecek olan KKTC Su Temin Projesi'nde son boru hatları eklendi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, projeyi 29 Ekim’de hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi açılış için gün sayıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Adıyaman Belediyesi"niıı ortaklaşa yürüttüğü ve maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor

Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi yıl sonunda faaliyete geçecek!

Adıyaman Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü ve Maliyeti 18 milyon 536 bin Avro olan Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi ve Atık Su Kolektör Hattı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

KKTC Su Temin Projesi ilerliyor!

KKTCye yılda 75 milyon metreküp su iletecek ve 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan Su Temin Projesi kapsamındaki 80 kilometrelik Deniz Geçişi İsale Hattı'nın yüzde 33'ü tamamlandı.

KKTC Su Temin Projesi'nin isale hattının yüzde 33'ü tamam!

KKTC'ye yılda 75 milyon metreküp su iletecek ve 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak olan Su Temin Projesi kapsamındaki 80 kilometrelik Deniz Geçişi İsale Hattı'nın yüzde 33'ü tamamlandı.

Manisa Karaoğlanlı'ya Atık Su Arıtma tesisi geliyor!

Karaoğlanlı Atık Su Arıtma tesisini, sistemli işler hale getireceklerini belirten MASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, tesisin mahalleye kazandırılabilmesi için gerekli olan altyapı çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Keşan Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Keşan Belediyesi tarafından daha temiz bir çevre ve deniz için Yayla Sahili'ne yapılacak olan Atık Su Arıtma Tesisi ve Kanalizasyon Tadilat Projesi'nin temeli atıldı.

su verilmeyecek olan ilçeler Haberi

su verilmeyecek olan ilçeler

Dolmabahçe'deki Vodafone Arena Stadı yenileme projesi inşaatında isale hattı çalışmaları nedeniyle Beyoğlu, Beşiktaş ve Sarıyer'de 12 saatlik su kesintisi uygulanacak. 


İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, eski İnönü Stadı'nın inşaat sahasında deplasesi yapılan çelik isale hattının mevcut hatta bağlantı çalışmaları dolayısıyla bugün 20.00 ile yarın 08.00 saatleri arasında Karaköy- Dolmabahçe arasındaki sahil kesimi, Arap Cami, Emekyemez, Bereketzade, Müeyyedzade, Kemankeş, Karamustafapaşa, Hacımimi, Kılıçalipaşa, Pürtelaş Hasanefendi ve Ömer Avni mahallelerine su verilemeyecek.


Dolmabahçe ile Rumeli Hisarı arası sahil kesimi, Vişnezade, Cihannuma, Sinanpaşa, Yıldız, Mecidiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Bebek mahalleleri, Sarıyer'de Rumeli Hisarı, Baltalimanı, Fatih Sultan Mehmet ve Emirgan mahalleleri de aynı saatler arasında su...