26 / 04 / 2024

Euro'da son dakika şoku! Euro bugün kaç TL? 1 Euro'su bile olan hemen baksın! 29 Temmuz 2022 Euro kuru...

Euro'da son dakika şoku! Euro bugün kaç TL? 1 Euro'su bile olan hemen baksın! 29 Temmuz 2022 Euro kuru...

Fed'in faiz artırım kararının ardından dün akşam 17.90'ın altına düşen dolar kurunun ardından, Euro'daki son dakika gelişmeleri merak edilmeye başlandı. Peki 1 Euro bugün kaç TL oldu? Euro ne kadar? Euro yükseliyor mu? İşte son dakika Euro kuru 29 Temmuz 2022...



Euro kuru yatırımcılar ve Euro'su olan vatandaşlar tarafından yakından ve merakla takip ediliyor. Euro, geçen hafta duyurulan ABD enflasyon rakamlarıyla beraber yeniden yükseliş trendine girmişti. Euro/TL'de yaşanan bu yükseliş, Euro'su olanlar ve Euro almak isteyenler tarafından merakla araştırılmaya başlandı. Euro, yükselişiyle yatırımcılarının yüzünü gülürdü. 

Euro da son dakika şoku! Euro bugün kaç TL? 1 Euro su bile olan hemen baksın! 29 Temmuz 2022 Euro kuru... 

Peki 1 Euro bugün kaç TL oldu? Euro ne kadar? Euro yükseliyor mu? İşte son dakika Euro kuru 29 Temmuz 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön