19 / 04 / 2024

Dolarda son dakika! Dolar yeniden atağa geçti! 1 dolar ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 dolar kuru...

Dolarda son dakika! Dolar yeniden atağa geçti! 1 dolar ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 dolar kuru...

Yatırımcıların ve vatandaşların en çok sevilen yatırım emtiası dolarda hareketlilik devam ediyor. Peki 1 dolar ne kadar? İşte 29 Temmuz 2022 dolar kuru...



Dolarda sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor. Uzun bir süre 7 TL bandında seyir eden dolar, kendini yeniden 18 TL bandında gördü.

29 Temmuz 2022 Dolar - TL kuru ise yatırımcıların ve vatandaşların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında bulunmakta.

Dolar ve euronun 2002 yılının ardından ilk kez eşitlenmesiyle birlikte piyasalarda dalgalanma seyir göstermeye başladı.

Tüm dünyada vatandaşların en gözde yatırım emtiası arasında yer alan dolar kuru yükselişine devam ediyor. Peki 1 dolar ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön