28 / 03 / 2024

Euro'su olanlara kötü haber geldi! Dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesinde! İşte 10 Temmuz 2022 Euro kuru!

Euro'su olanlara kötü haber geldi! Dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesinde! İşte 10 Temmuz 2022 Euro kuru!

Dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesine gerileyen Euro'da son durum ne? Euro ne kadar? 1 Euro ne kadar? İşte 10 Temmuz 2022 Euro kuru...



Alman yayın organı Deutsche Welle (DW) Türkçe'de yayınlanan bir makalede, Euro'nun dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesinde olduğu belirtildi. 

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarihinde 2002'de 1 dolara eşit olan ve en düşük değerini 2001 yılında 0,83 dolarla geçiren Euro, bugün itibarıyla 1,02 dolara kadar geriledi.

Euro su olanlara kötü haber geldi! Dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesinde! İşte 10 Temmuz 2022 Euro kuru!

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan uzmanlar bunun sebebini 2 yıllık salgın sürecinde hammadde tedariki ve istihdam gibi sorunlar, savaşla beraber gelen enerji ve üretim krizi nedeniyle yaşanan resesyon, yani ekonomik durgunluk endişesi olduğunu belirtti.

Peki dolar karşısında son 20 yılın en düşük seviyesine gerileyen Euro'da son durum ne? Euro ne kadar? 1 Euro ne kadar? İşte 10 Temmuz 2022 Euro kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön