20 / 04 / 2024

Şua İnşaat hangi ilçelerde konut yapacak

Şua İnşaat hangi ilçelerde konut yapacak

İSTANBUL'un her iki yakasında da yatınmcılarına yüzde 100 kazandıran nitelikli konutlar inşa eden Şua İnşaat, 2016 yılında 4 ayrı semtte 4 proje ile yükselişini sürdürecek.

Ünlü ekonomistten dolar kuru için çok çarpıcı bir tahmin geldi! Bakın dolar hangi rakama fırlayacak!

Dolar kuru yatırımcıların gündemindeki yerini korurken ekonomist Devrim Akyıl'dan da son dakika bir tahmin geldi.  Bakın dolar hangi rakama fırlayacak...

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim?

Sosyal konut projeleRinde kendisine Konut çıkmayan ama yatırdığı 500 TL başvuru parasını geri almak isteyen vatandaşlar TOKİ'de parası kalmış, yada almasını bilmeyen vatandaşlar bu haber tam olarak sizi ilgilendiriyor. Peki TOKİ para iadesi nasıl geri alınır? Hangi bankalardan paramı iade alabilirim

Nimetullah Kaya: Depreme karşı en kesin çözüm nitelikli kentsel dönüşüm!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen, depremi hatırlatarak riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün önemine değindi.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Babalar Günü’nde hangi elektronik ne hediye alınır?

Babalar Günü’nde hangi elektronik ne hediye alınır? araştırılıyor. Biricik babalarımıza bu günü unutmaması için birbirinden güzel hediyeler alınabilir. İşte Babalar Günü’ne özel hediyeleri!

Türkiye'de binaların ömrü uzatılmalı!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, deprem bilincinin artışına katkı sağlanmasının amaçlandığı 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında önemli açıklamalar yaptı.

Şua İnşaat'tan 4 yeni proje!

Şua İnşaat, kentsel dönüşüm projelerine bu yıl da devam edecek. Şirket, içinde 3 bin 500 konutun olacağı 4 yeni projeyi hayata geçirecek. Projelerden 2'sine bu yıl içinde başlanacak. 

Şua İnşaat’tan sürdürülebilir geleceğe destek!

Şua İnşaat, yüksek enerji verimliliği ve su tasarrufu sağladığı projeleri ile sürdürülebilir bir geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor.

Şua İnşaat'tan 2021’de iki yeni proje geliyor!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, 2020 yılını masaya yatırarak şirketin 2021 planlarını ve gayrimenkul sektörü trendleriyle ilgili tahminlerini anlattı.

Nimetullah Kaya'nın acı günü! Annesi Makbule Kaya vefat etti!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnder Yönetim Kurulu Üyesi Nimetullah Kaya'nın annesi Makbule Kaya hayatını kaybetti. 

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Şua İnşaat hangi ilçelerde konut yapacak Haberi

Şua İnşaat hangi ilçelerde konut yapacak

İSTANBUL'un her iki yakasında da yatınmcılarına yüzde 100 kazandıran nitelikli konutlar inşa eden Şua İnşaat, 2016 yılında 4 ayrı semtte 4 proje ile yükselişini sürdürecek. 


Şirket ilk adımda prosedürünü tamamladığı Fikirtepe kentsel dönüşüm alanındaki projesine start verdi. Ön talep süreciyle birlikte yıkım çalışmalanna da başlayan Şua, 24 bin metrekarelik alan üzerinde toplam 600 milyon lira değerinde 800'e yakın konut ile ticari alanlar inşa edecek. Firma, gelecek yıl da Kartal'da Eczacıbaşı Vitra ve Mutlu Akü arsalarına komşu 170 bin metrekarelik arazide karma bir projeye imza atacak. Şua'nın planları arasında Göztepe Merpenköy'de ve Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde de yeni projeler var. 


Yeni...