19 / 04 / 2024

Suat Keleş

Suat Keleş

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi, Hicabi Keleş, Suat Keleş, Mustafa Keleş, Metin Keleş Müdürlüğü'nde 2 Aralık'ta kuruldu.

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arke Müteahhitlik Hizmetleri Mimarlık Proje ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş ve Turgut Tavşanoğlu tarafından kuruldu.

Müstakil İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müstakil İnşaat Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş tarafından kuruldu.

HNDR İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HNDR İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş tarafından kuruldu.

Enderun İnşaat İthalat İhracat Sanayi Şirketi kuruldu!

Enderun İnşaat İthalat İhracat Sanayi Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Suat Keleş tarafından kuruldu.

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi, Hicabi Keleş, Suat Keleş, Mustafa Keleş, Metin Keleş Müdürlüğü'nde 2 Aralık'ta kuruldu.

Suat Altın Golden Center iletişim

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Suat Altın Golden Center iletişim bilgilerine göre projenin satış ofisi telefonu şu şekilde: 0352 240 47 45. Proje, 17 bloktan meydana geliyor...

Suat Altın Golden Center

Suat Altın Golden Center projesi, Kayseri Melikgazi bölgesinde, Suat Altın İnşaat imzasıyla inşa ediliyor. İçerisinde toplam 800 adet dairenin bulunduğu projede banka kredisi kullanılıyor...

Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza projesi!

Toplam 80 adet konut ve 39 adet ticari birimden oluşan Keleşoğlu İnşaat Güneşli Ginza projesinde lobby resepsiyon hizmeti, güvenli, kuru temizleme, spor merkezi, kat bahçesi, teras cafe, çocuk oyun alanları bulunuyor...

Keleş Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keleş Mimari Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürsel Keleş, Burçin Keleş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Küçükçekmece, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Ertan Keleş kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beltur A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Genel Müdürlüğü görevine devam eden, Emlak Konut GYO Başkan Vekili, İnşaat Mühendisi Ertan Keleş kimdir? İşte Ertan Keleş'in biyografisi..

Erciyesspor'un adı değişti: Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor

Kayseri'nin bu sezon Süper Lig'deki tek takımı olan Erciyesspor, isim hakkını Kayserili bir inşaat firmasına vererek adını değiştirdi. Takımın yeni ismi, "Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor" oldu.

Keleşin Konağı açılış bekliyor!

Adıyaman Belediyesi tarafından restore edilen Keleşin Konağı'nın hizmete açılması bekleniyor. Adıyaman Hısn-ı Mansur Kalesi'nin alt kısmında bulunan ve 2012 yılında başlanılan Keleşin Konağı'nda ki restorasyon tamamlandı.

Suat Altın İnşaat, İstanbul ve Ankara'ya açılıyor!

Suat Altın İnşaat Genel Müdürü Sedat Kılınç, "Ankara'daki projemizin arsasıyla ilgili çalışmalar neticelenmek üzere. Ayrıca Maslak'ta kentsel dönüşüme dahil olan bir arsada çözüm sürecindeyiz" diyor...

Suat Keleş Haberi

Suat Keleş

Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi, Hicabi Keleş, Suat Keleş, Mustafa Keleş, Metin Keleş Müdürlüğü'nde 1 milyon 350 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi iş konusu;Kendine ait gayrimenkulün alınıp satılması (kendine ait binalar, devre mülkler, araziler, müstakil evler, vb.) 


Far Ke İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ginza Güneşli Satış Ofisi Şubesi adres: Bağcılar, Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi, Mercan Sokak,...