25 / 04 / 2024

Şükrü Karabacak darıcaya yeni oteller

Şükrü Karabacak darıcaya yeni oteller

Şükrü Karabacak, otellerin yatak kapasitesinin artırılması ile Danca'nın kongre turizminin merkezi olacağını söyledi. Karabacak, kongre turizmi açısından büyük önem taşıyan yatak kapasitesinin artırılması için yeni otellerin yapılmasını teşvik ediyor.

Darıca Bağlarbaşı ortaokulu kapalı spor salonu yükseliyor!

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yaz aylarında tamamlanacağı bilgisini paylaştı. 

Kocaeli Darıca'ya metro geliyor!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı Ankara’da koordinasyon toplantısında ağırladı. Işık, Darıca’da bulunan askeri alanın Darıca Belediyesi’ne devredilerek rekreasyon alanı yapılacağını söyledi.

Kocaeli Darıca Belediyesi yatırıma doymuyor!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ''Şu anda yapımı devam eden 6 tane semt sahamız var sene sonuna kadar bitecek. Değişik mahallelerde 20 tane park yapıyoruz, mahalle konaklarından en az iki tanesini başlatmayı planlıyoruz. İçlerinde aile semt polikliniği olacak''dedi.

Kocaeli Darıca'nın üst yapısı yenilendi!

Kocaeli Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak Karaaslan Caddesi’nde yapımı tamamlanan üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Termal Grup'un Darıca Emek'te yapacağı proje tartışma yarattı!

Darıca Belediyesi’nin Haziran Meclisi bir hayli gergin geçti. Emek Mahallesi’nde Termal Grup tarafından yapılmak istenen projeye CHP Grubu sert tepki gösterdi. Başkan Şükrü Karabacak ile CHP’liler arasında sert polemikler yaşandı.

Darıca Belediye Meclisi'nde kışla arazisi konuşuldu!

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak TOKİ ile adlandıran Darıca askeri kışlasının İskele meydanın tarafında olan askeri alana Belediye, Kaymakamlık Emniyet Müdürlüğü gibi kamu kurumu binalarının yapılmasını istediklerini söyledi.

Kocaeli Darıca'da tarihi yapılar restore ediliyor!

Darıca Belediyesi ile Kocaeli Valiliği arasındaki protokol çerçevesinde tarihi yapıların restorasyonu yapılıyor. Konuyla ilgili Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, çalışmalarla Darıca'nın tarihi mirasının gün yüzüne çıkacağını söyledi.

Kocaeli Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi açıldı!

Açılışa Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi açıldı!

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde yapımı tamamlanan Adnan Menderes Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşmayı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yaptı.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim'de açılacak!

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 14:00 da açılıyor. Şükrü Karabacak sekiz dönümlük alanda hizmet verecek olan Kültür Merkezi’nin ilçedeki bir büyük eksikliği gidereceğini söyledi.

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yapımı büyük oranda tamamlanan Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Karabacak, kültür merkezinin bu ay hizmete açılacağını belirtti.

Darıca'ya 2 bin 500 yatlık marina inşa edilecek!

Kocaeli'ne bağlı Darıca ilçesinin son dönemde turizm alanında yaptığı yatırımlarla adından söz ettirdiğini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ilçede inşa edilecek 2 bin 500 yatlık marina için gün saydıklarını belirtti.

Şükrü Karabacak: Darıca'da otellerin yatak kapasitesi arttırılacak!

Şükrü Karabacak, otellerin yatak kapasitesinin artırılması ile Danca'nın kongre turizminin merkezi olacağını söyledi. Karabacak, kongre turizmi açısından büyük önem taşıyan yatak kapasitesinin artırılması için yeni otellerin yapılmasını teşvik ediyor.

Şükrü Karabacak darıcaya yeni oteller Haberi

Şükrü Karabacak darıcaya yeni oteller

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, otellerin yatak kapasitesinin artırılması ile Danca'nın kongre turizminin merkezi olacağını söyledi. Karabacak, kongre turizmi açısından büyük önem taşıyan yatak kapasitesinin artırılması için yeni otellerin yapmasını teşvik ettiklerini belirtti. 750'ye ulaşan yatak kapasitesinin, yeni yapılacak oteller ile birlikte artacağını ifade eden Karabacak, sahil kenarında inşa edilen 5  yıldızlı bir otelin de bitme aşamasında olduğunu kaydetti. Gebze, Düovası ve İzmit'te sanayide çalışan insanların, Danca'yı yaşam merkezi olarak gördüklerini ifade eden Karabacak, "Darıca turizm, eğitim, sağlık ilçesi olarak bilinen bir yer ve bu özelliğini daha da geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte atmış olduğumuz adımlarla 70 milyon liraya mal olan arıtma tesisini devreye soktuk. Sanayi atıkları ve evsel atıklar bu sayede artık denize dökülmüyor...