19 / 04 / 2024

sulama tesisi yatırımları 2015

sulama tesisi yatırımları 2015

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: ''DSİ Genel Müdürlüğü sulama, enerji, içmesuyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11,2 milyar liralık yatırım ile tarihi bir rekora imza attı'' dedi.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımların süreleri uzatılıyor!

Kamu taşınmazı üzerinde turizm tesisi veya turizm amaçlı kıyı tesisi gerçekleştirilmek amacıyla yapılan yatırımların süreleri uzatılabilecek..

Kamu yatırımlarına tam gaz devam!

Orta Vadeli Mali Plan’a göre kamu yatırımları, özel sektör yatırımlarını tamamlayacak. 2018 bütçesinde eğitim, sağlık, bilim-teknoloji, ulaştırma, sulama, içme suyu ve kanazalizasyon yatırımları öncelikli olacak..

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

TİGEM tesis yatırımları yapacak!

TİGEM, önümüzdeki yıllarda hayvancılık, sulama, mekanizasyonun yenilenmesi, zirai yapılar ve tesis yapımı olmak üzere 4 ana başlıkta planladığı yatırımları hayata geçirecek...

Dersim Turizm Yatırımları Projesi hazırlandı!

Dersim Turizm Yatırımları Projesi kapsamında Munzur Dağı'nda kış turizmine yönelik 5 yıldızlı otel, Munzur Çayı üzerinde 60 yataklı 3 butik otel ve dinlenme tesisi amaçlanıyor.

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

Vefa’dan Dilovası’ndan sonra Bilecik’e üretim tesisi yatırımı!

2013’ü yatırımlar yılı ilan eden Vefa, Sultanbeyli, Tuzla ve Dilovası tesislerine ek olarak bu yıl Bilecik’teki üretim tesisini de faaliyete geçirmeyi planlıyor.

Özyurtlar Emlak Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Özyurtlar Emlak Yatırımları İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Kemal Özcan ve Fikri Yurtseven ortaklığıyla kuruldu...

sulama tesisi yatırımları 2015 Haberi

sulama tesisi yatırımları 2015

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünün (DSİ) sulama, enerji, içme suyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11,2 milyar liralık yatırım ile tarihi bir rekora imza attığını bildirdi.


Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bakan Eroğlu'nun sulama yatırımlarıyla ilgili yaptığı açıklamalara yer verildi.


DSİ'nin sulama, enerji, içme suyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11.2 milyar liralık yatırım ile kuruluşundan bugüne kadarki süre içinde tarihi bir rekora imza attığını belirten Eroğlu, 2014 yılını su yatırımları konusunda hamle yılı ilan ettiklerini ifade etti.


Bakan Eroğlu, 1999-2002 arasında yılda ortalama 3 tesisin hizmete alındığını vurgulayarak, 2002-2014 yılları arasında yılda ortalama 197 tesisi hizmete sunduklarını, 2014 yılında ise tarihi bir rekora imza atarak 511 tesisi...