26 / 04 / 2024

Süleyman Soylu açıklamaları

Süleyman Soylu açıklamaları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "2021 yılını Türkiye'de Afet Eğitim Yılı ilan edeceğiz. İki ağırlığımız olacak. Yeni doğan çocuktan en yaşlımıza kadar büyük bir seferberlikle 2021 yılında herkese dokunacağız." diye konuşt.

Süleyman Soylu: Şehirlerin kimliğiyle ters düşmeyecek binalar yaptık!

İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı'nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Şehirlerin kimliğiyle ters düşmeyecek binalar yaptık" dedi.

Afet riskini azaltmak, önümüzdeki süreçte en çok ağırlık vereceğimiz konu olacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Afet riskini azaltmak, önümüzdeki süreçte en çok ağırlık vereceğimiz konu olacaktır. Şu anda 6 vilayette arkadaşlarımız çalışmalarını hemen hemen tamamladılar. " diye konuştu.

Deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesi yükseldi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem yönetmeliği sonrasında yapılan binalarda inşaat kalitesinin yükselmesi, düz demirden nervürlü demire geçilmesi, yapı denetim sisteminin ortaya çıkması gibi önemli uygulamalara geçildiğini söyledi.

Süleyman Soylu: Osmangazi Köprüsü mükemmel bir eser!

Türkiye'nin Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü ile iki yakayı birleştirdiğini dile getiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, eserlerin geleceğe ait sıçramaların en önemli ayaklarından biri olduğunu bildirdi.

Yaylalarda yapılaşma yasaklandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Doğu Karadeniz'deki kaçak yapılaşmaya ilişkin, "Yaylalar elimizden kaçıyor. Bu bizim sorumluluğumuzdur. Bir yerde bu işi bir durdurmak lazım" dedi

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan beklenen İstanbul depremi açıklaması: 250 yıllık süre geçti, 7 ve üzerinde olacak!

Prof. Dr. Süleyman Pampal, İstanbul'da beklenen büyük deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 250 yıllık sürenin bittiğine dikkat çekti. İşte Pampal'ın o açıklamaları...

Bakan Soylu peş peşe açıkladı! Fahiş kira isteyen ev sahipleri yandı! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, fahiş kira bedelleriyle ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Soylu, vatandaşlara durumu CİMER'e şikayet etmesi çağrısı yaptı. Fahiş kira isteyen ev sahipleri yandı!

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Meydana gelen büyük depremler sonrasında ülke genelinde resmen göç başladı. Türkiye'de deprem tehlikesi olmayan yer yok! Prof. Dr. Süleyman Pampal tek tek açıkladı: Şimdi buralara dikkat edilsin!

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Süleyman Soylu'dan hasarlı bina uyarısı: Yanından bile geçilmemeli!

Yaptığı açıklamada ağır hasarlı binalardan ve acil yıkılacak binalardan kesinlikle ev eşyası alınmaması gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu binaların yanından dahi geçilmemesi gerektiğini söyledi.

Süleyman Soylu: Depremlerde 750 bin bağımsız bölüm hasar gördü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin hasar tespit oranının yüzde 75-80 arasında olduğunu, ticaret alanlarıyla 750 bin bağımsız bölümün hasar gördüğünü dile getirdi.

Süleyman Soylu'dan deprem açıklaması: Antakya'nın yarısı, Kahramanmaraş'ın dörtte biri yıkık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş ve Antakya'da deprem sonrası yıkılan ve ağır hasar gören binalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Pasaport harçlarının akıbeti belli oldu! Zam farkı alınacak mı? Soylu açıkladı!

Pasaport harçlarına zam geleceğini duyanlar 2022'nin son günlerinde Nüfus İl Müdürlüğü'nde yoğunluk oluşturması üzerine Süleyman Soylu, ücret farkı alınmaması için talimat verdiğini açıkladı.

Bakan Soylu açıkladı! Bankalarda yeni dönem! Yeniletmeniz gerekiyor yoksa işlem yapılmayacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Keçiören İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde birtakım önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Süleyman Soylu az önce açıkladı! 1.200 mahalle yabancıların ikametine kapatılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç Bilgilendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada toplamda 1.200 mahallenin yabancıların ikametine kapatılacağını söyledi. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Altının sır perdesi aralanıyor! Herkesi heyecanlandıracak açıklamalar şimdi geldi!

Dolar kuru yükselmeye devam ederken altın fiyatları da yukarı yönlü hareket ediyor. Altının ons fiyatı bugün 1800 dolar seviyelerinde işlem görürken, altının ne olacağını herkes merak ediyor. analistlerden heyecanlandıran açıklamalar geldi. Altının sır perdesi aralanıyor!

Süleyman Soylu açıklamaları Haberi

Süleyman Soylu açıklamaları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  AFAD Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü'nde düzenlenen İstanbul Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada, toplantıda "tahliye yerleştirme ve planlama", "bilgi yönetimi değerlendirme ve izleme" ile "muhasebe bütçe ve mali raporlama" konularını ele alacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, 2020 yılının afetler noktasında uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir yıl olduğunu belirten Soylu, şöyle konuştu:

"Size bir rakam vereyim. Bundan bölgelerin ve ülkemizin yaşadığı ekonomik kayıpları çıkararak, sadece yerine koyma maliyetini söylüyorum. Bu yılki afetlerin toplam maliyeti ülkemizin hazinesine 10 milyar liradır. Bundan devletimize ve bireylere olan maliyetlerini çıkartıyorum. Bu da doğal afetler, pandemi hariç. Deprem, sel, toprak kaymasıyla karşı karşıya kaldığımız durumların sadece bakınız, bunda sivil toplum örgütlerinin, vatandaşlarımızın yardımlarının, ekonomik kayıpların bunda hiç hesabı yok....