28 / 03 / 2024

Süleyman Soylu İBB dosyaları

Süleyman Soylu İBB dosyaları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?" sorusuna yanıt verdi. Soylu, İstanbul'da 34 dosya bulunduğunu belirterek, araştırma raporu düzenlendiğini dile getirdi.

Süleyman Soylu'dan hasarlı bina uyarısı: Yanından bile geçilmemeli!

Yaptığı açıklamada ağır hasarlı binalardan ve acil yıkılacak binalardan kesinlikle ev eşyası alınmaması gerektiğini söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bu binaların yanından dahi geçilmemesi gerektiğini söyledi.

Süleyman Soylu: Depremlerde 750 bin bağımsız bölüm hasar gördü!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin hasar tespit oranının yüzde 75-80 arasında olduğunu, ticaret alanlarıyla 750 bin bağımsız bölümün hasar gördüğünü dile getirdi.

Süleyman Soylu'dan deprem açıklaması: Antakya'nın yarısı, Kahramanmaraş'ın dörtte biri yıkık!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş ve Antakya'da deprem sonrası yıkılan ve ağır hasar gören binalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Polislere peş peşe ek ücret müjdesi! Verilecek yeni ek ücret tutarları belli oldu! Süleyman Soylu resmen açıkladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polisler hakkında yaptığı açıklamada ek ücret müjdesi verdi.

Süleyman Soylu az önce açıkladı! 1.200 mahalle yabancıların ikametine kapatılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Göç Bilgilendirme Toplantısı'nda yaptığı açıklamada toplamda 1.200 mahallenin yabancıların ikametine kapatılacağını söyledi. İşte Bakan Soylu'nun o açıklamaları...

Bakan Süleyman Soylu resmen açıkladı: 1 milyon Suriyeliye ev yapılacak!

Suriye'nin İdlib kentinde inşa edilen briket evlerin teslim töreninde önemli açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada 1 milyon Suriyeli'ye ev inşa edileceğini söyledi.

Süleyman Soylu'dan dikkat çeken İstanbul depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin afetlere hazır hale gelmesi ve toplumun afet bilincinin her an yükseltilmesi için 2022'yi afet tatbikat yılı ilan ettiklerine dikkat çekerek bu senenin tatbikatlarla geçeceğinin altını çizdi.

Süleyman Soylu: Deprem hareketliliğimiz giderek artıyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem hareketliliğinin gittikçe yükseldiğine vurgu yaparak, "Bütün bilimsel veriler ciddi depremlerle karşı karşıya olduğumuza işaret etmektedir" açıklamasında bulundu.

Süleyman Soylu'dan incelenen İBB dosyalarına ilişkin açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?" sorusuna yanıt verdi. Soylu, İstanbul'da 34 dosya bulunduğunu belirterek, araştırma raporu düzenlendiğini dile getirdi.

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Süleyman Soylu'dan Düzce depremi açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de meydana gelen depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, ilgili birimlere ulaşan herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi.

Süleyman Soylu'dan Kanal İstanbul açıklaması!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son zamanlarda sık sık gündeme gelen çılgın proje Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. İşte Soylu'nun o açıklamaları...

Süleyman Soylu'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

80 ilin afet risk azaltma planlarının tamamlandığını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kentsel dönüşüm konusunda çağrıda bulundu. 

Süleyman Soylu İBB dosyaları Haberi

Süleyman Soylu İBB dosyaları

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM’de milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süleyman Soylu, sorulara verdiği yanıtlarda şu açıklamalarda bulundu: 

- İstanbul Büyükşehir’le ve Ankara Büyükşehir’le ilgili bir yazı geldi. Şöyle, birincisini dün Sayın Kılıçdaroğlu sormuştu.

- İstanbul’daki 24-25 dosya ne oldu?” diye. Ben burada düzelteyim, İstanbul’da 34 dosya vardı.

- Burada 34 dosyanın yapılan 3 ihale dosyasında, 16 gayrimenkul alım dosyasında, 1 sivil toplum kuruluşlarına yardım dosyasında, 1 kentsel dönüşüm projesi olmak üzere toplam 21 dosyada hukuka bir aykırılık rastlanmadığı için araştırma raporu düzenlenmiştir.

- Şirketlerin denetimi Ticaret Bakanlığı’na ait olduğundan dolayı, şirket denetimlerine ait 7 dosya Ticaret Bakanlığımıza gönderilmiştir.

- Müfettişlerce 6 dosya hakkında da ön inceleme talebinde bulunulmuştur ve ben de ön inceleme taleplerini onayladım.

“YÜZDE 14’Ü AÇIK İHALE...