28 / 03 / 2024

Sultan Makamı evleri ödeme koşulları

Sultan Makamı evleri ödeme koşulları

Sultan Makamı Evleri iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası 444 44 96 olarak belirlendi. Sultan Makamı Evleri'nde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 600 bin dolardan başlıyor.

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Sultan Park Evleri! Akyapı İnşaat'tan yeni proje!

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

Eyüp Sultan Mihmandar Evleri!

İstanbul İl 'i Avrupa Yakası Eyüp' te yükselen proje toplam 28 bin metrekare alana inşa ediliyor. Eyüp Sultan Mihmandar Evleri Beyaz İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Ayşe Sultan Evleri iletişim!

Toplam 10 villadan oluşan projede konut tipleri 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Ayşe Sultan Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0532 265 21 88 veya 0212 216 36 86 olarak belirlendi.

Sultan Makamı projesinde satışların yüzde 80'i tamamlandı!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Demirland ortaklığıyla hayata geçirdikleri Çengelköy Park Evleri'nin lokasyon olarak ulaşım akslarına yakın olan bir proje olduğunu söyledi..

Nilüfer Sultan Evleri fiyatları!

Bursa'nın Nilüfer İlçesinde inşa edilen Sultan Evleri satışları başladı. 7 blok ve 48 daire halinde inşa edilen Sultan evleri fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bursa Sultan Evleri nerede?

Emiroğulları İnşaat tarafından Nilüfer'de inşa edilen Sultan Evleri'nde daire fiyatları 90 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerde kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Peki Sultan Evleri proje nerede?

Emiroğulları İnşaat Sultan Evleri iletişim!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Sultan Evleri 7 blok halinde yükseliyor. Projede 48 normal ve dubleks daireler yer alıyor. Sultan Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nilüfer Sultan Evleri görselleri!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde hayata geçen Sultan Evleri Konutları 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri ve dubleks seçeneklerle yükseliyor. Proje Emiroğulları İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Sultan Evleri Nilüfer'de 90 bin TL'ye! Yeni proje!

Sultan Evleri projesi Bursa'nın Nilüfer ilçesinin Çalı mevkiinde hayata geçiyor. Proje Emiroğulları İnşaat tarafından 7 blok 48 daire olarak inşa ediliyor.

Sultan Makamı iletişim!

Sultan Makamı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimleri hemen gerçekleşen Sultan Makamı projesi 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor...

Sultan Makamı evleri ödeme koşulları Haberi

Sultan Makamı evleri ödeme koşulları

Sultan Makamı projesi, Çengelköy'de inşa ediliyor. Sultan Makamı Evleri iletişim bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Sultan Makamı Evleri teslim tarihi hemen olarak belirlendi. Sultan Makamı Evleri projesinde 73 konut yer alıyor. 


Sultan Makamı Evleri projesi, Delta Grup-Çağdaş Yapı-Emiroğlu İnşaat-Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Toplam arsa alanı 67 bin metrekare olan Sultan Makamı Evleri kapsamında çatı katı, ara kat, dubleks ve villa konut seçenekleri bulunuyor. 


Sultan Makamı Evleri fiyatları 1 milyon 600 bin dolardan başlıyor. Sultan Makamı Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 44 96.


Sultan Makamı Evleri kapsamında sauna, spa, fitness center,  açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, buhar odası, koşu-yürüyüş parkuru ve otopark bulunuyor. 


Sultan Makamı Evleri iletişim:

Telefon: 444 44 96

Web adresi: