20 / 04 / 2024

sultanahmet köftecisi şanlıurfa açılış

sultanahmet köftecisi şanlıurfa açılış

Cumhuriyet öncesi kuruluş tarihinden itibaren Türk mutfak kültürünün vazgeçilmezlerinden olan Tarihi Sultanahmet köftecisi Şanlıurfa'da şube açıyor. Ünlü köftecinin müdavimleri arasında sanat, spor ve siyasetten birçok ünlü var..

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

11 Nisan Külliyesi Şanlıurfa'da yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği 11 Nisan Külliyesinin inşaat çalışması hızla ilerliyor. 10 kubbeli külliye çelik köprü ile 11 Nisan Şehir parkıyla birleşecek.

Sultanahmet Köftecisi'nde tabela kavgası!

Davalık olan “Sultanahmet Köftecisi” ile ilgili şimdi de tabela krizi kapıda. Markanın sahibi olduğunu savunan Tezçakın Ailesi ile, AVM’lerde 200’e yakın şubeye ulaşan zincirin sahibine, tabelaları indirmesi için tebligat göndermeye başladı.

Şanlıurfa'nın köprülü kavşakları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye düşürmek için Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı; 8 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Şanlıurfa'daki arazilerin fiyatları 5 milyon 596 bin TL'den başlıyor.

Şanlıurfa Halfeti'ye yüzen köprü geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Halfeti’nin doğal güzelliklerini ve eşsiz kültürel yapısını daha da ön plana çıkaracak çalışmalara imza atarak Halfeti'ye modern marina, yüzen köprü ve yeni otopark kazandırıyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşakların isimleri belirlendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu üzerinde yapımı kısa sürede tamamlanacak olan köprülü kavşaklara '15 Temmuz Şehitler Köprülü Kavşağı' ve '15 Temmuz Demokrasi Köprülü Kavşağı' isimlerini vereceklerini söyledi.

Şanlıurfa'da yolların genişliği iki katına çıkıyor!

Şanlıurfa Ticaret Merkezi’ne bağlı Sebze ve Meyveciler Hal Pazarında mevcut yolun yetersiz olduğu yönündeki talepler üzerine harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, bölgedeki yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşaklar açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Şanlıurfa'daki köprülü kavşak projeleri tamamlanıyor!

Şanlıurfa- Diyarbakır yolu güzergahında yapımına devam edilen köprülü kavşaklarda incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Nihat Çiftçi, "Çalışmalarımız sona yaklaşıldı, vatandaşlarımızdan az daha sabır bekliyoruz" dedi.

Şanlıurfa Akçakale'ye 53 dönümlük park!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de sürdürülen çalışmalarını yerinde inceledi. Akçakalelilere 53 Dönümlük park müjdesini veren Başkan Nihat Çiftçi, Akçakale'yi hak ettikleri yere taşıyacaklarını belirtti.

Şanlıurfa'ya 53 dönümlük mesire alanı müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçakale'de devam eden çalışmaları yerinde incelemek ve halkın görüşlerini almak için ilçeye çıkarma yaptı.

Şanlıurfa Çocuk Kütüphanesi açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, gençlere okuma alışkanlığı kazandırmak için Turgut Özal Parkı'nda hizmete sunduğu çocuk kütüphanesinin ardından bu kez Eyyüp Peygamber Parkında inşa ettiği Çocuk Kütüphanesini törenle hizmete açtı.

sultanahmet köftecisi şanlıurfa açılış Haberi

sultanahmet köftecisi şanlıurfa açılış

Cumhuriyet öncesi kurulan ve Türk mutfak kültürüne yön veren müesseselerden biri olan Tarihi Sultanahmet Köftecisi, Şanlıurfa'da şube açıyor. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da aralarında bulunduğu devlet adamlarının, ünlü sanatçıların ve sporcuların müdavimi olduğu ünlü köfteci, 10 Ekim 2013 tarihinden itibaren Piazza AVM'de hizmet verecek. 

Tarihi Sultanahmet Köftecisi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet S. Tezçakın, yaptığı açıklamada, franchise yöntemiyle başlattıkları şubeleşme çalışmalarını, yurt içinde ve yurt dışında sürdürdüklerini belirtti. 

Her köşesinden tarih fışkıran, "Peygamberler Şehri" olarak bilinen Şanlıurfa'dan da şube açmaları yönünde aşırı talepler geldiğini anlatan Tezçakın, şunları söyledi: "Şanlıurfalılardan gelen taleplere kayıtsız kalmadık. 94 yıllık Sultanahmet Köftecisi'ne yakışır bir şube olmasını istedik ve yer olarak kentin yeni ilk büyük AVM'si Piazza'yı seçtik. Şanlıurfa Piazza AVM'de 10 Ekim'de açacağımız şube için markaya saygılı, işini...