29 / 03 / 2024

Sultanahmet Köftecisi Selim Usta abd şube

Sultanahmet Köftecisi Selim Usta abd şube

İstanbul’un ünlü markalarından Tarihi Sultanahmet Köftecisi Selim Usta, Amerika yolcusu. Firma New York'ta şube açmaya hazırlanıyor...

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne raylı sistem geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Sultan Selim Köprüsü üzerinde bir de raylı sistem yapacağız. Proje bitmek üzere. Yakın da onun da ihalesini başlatacağız." dedi. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün Çinlilere satılacağı iddia edildi. İddiaya göre, Asaldi, hisselerinin tamamını satmayı planlıyor...

Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesi imar planı değişikliği askıda!

Eyüp İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, Atatürk Caddesi ve Yavuz Selim Köprüsü Yol Düzenlenmesine ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Yavuz Sultan Selim Köprüsü Türkiye'nin iftihar projesidir!

IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çeçen,Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çeçen, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Türkiye'nin iftihar projesidir." dedi. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Bosch Rexroth imzası!

Türkiye’nin son dönemdeki gurur projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan boyuna mukavemet elemanlarının hassas büküm işi, Bosch Rexroth Ana Bayisi Rota Teknik tarafından yapıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden hızlı tren geçecek!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne uzanan yeni bağlantı yolu hizmete girdi. Başbakan Binali Yıldırım, açılıştaki konuşmasında, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün üzerinden ayrıca demiryolu da geçecek, hızlı tren de geçecek'' dedi.

Yavuz Selim Madenli: Korsan emlakçılık tarih olacak!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli, konut sektöründeki büyümeyi değerlendirdi. Madenli, emlakçılık sektörünün de yasal bir zemine oturtulması gerektiğini anlattı.

İki köprünün geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü karşılamıyor mu?

İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakalarını birleştiren 2 köprünün yıllık geliri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü inşa eden firmaya yapılan ödemeyi karşılamaya yetmiyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü emlak fiyatlarını artırdı!

26 Ağustos 2016’da hizmete açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü, güzergahındaki konut fiyatlarını artırdı. Köprü güzergahında bulunan Çatalca, Sarıyer, Arnavutköy ve Beykoz’daki satılık konutların metrekare fiyatlarında artış oldu.

Mimar Selim Yuhay'ın eski eşinden 50 bin liralık tazminat davası!

Mimar Selim Yuhay’dan iki yıl önce boşanan balerin Evlin Avidor, eski eşi ile Deniz Akkaya, Seren Serengil, Cengiz Semercioğlu hakkında 50 bin liralık tazminat davası açtı

Sultanahmet Köftecisi Selim Usta abd şube Haberi

Sultanahmet Köftecisi Selim Usta abd şube

İstanbul’un ünlü markalarından Tarihi Sultanahmet Köftecisi Selim Usta, Amerika yolcusu. Bu vesileyle 95 yıllık köftecinin üçüncü kuşak temsilcisi Mehmet Seracettin Tezçakın’la 50 yıldır ikamet ettikleri dükkânlarında buluştuk, köfte yapmanın püf noktalarını aldık


Mehmet Seracettin Tezçakın, adını İstanbul’un en ünlü markalarından birini yaratan dedesinden almış. 1920’de dedesinin açtığı köfteciyi bugün o ve ailenin dördüncü kuşak temsilcisi olan oğulları işletiyor. Tam 95 yıldır tadı hiç değişmeyen köfteleri öyle ünlenmiş ki, önce İstanbul’da birkaç alışveriş merkezinde şube açmışlar. Onları Bodrum ve Bolu otobanında açtıkları şubeler izlemiş. Sonra “Ver elini Azerbaycan” demişler, şu sıralar Bakü’de üçüncü şubelerini açmak üzereler. Ama bizim bu röportajı yapmamızın sebebi Amerika Kıtası’na köfteci açmaları...


■ Sultanahmet Köftecisi, Turan Kebapçısı adıyla 1920’de adını taşıdığınız dedeniz tarafından açılmış değil mi?

Dedem Doğu Türkistan’dan...