25 / 04 / 2024

sultanbeyli büyük projeler

sultanbeyli büyük projeler

Sultanbeyli, büyük projelerle adından sıkça söz ettiriyor. Fiziksel ve sosyal belediyeciliğin yanında, örnek eğitim projeleri ve uluslararası kültürel etkinlikleri ile de bilinen Sultanbeyli, ramazanı dopdolu geçiriyor...

AK Parti düğmeye bastı! İstanbul’dan Anadolu’ya göç için harekete geçildi! Büyükşehirlerde yaşayanlar dikkat!

AK Parti, İstanbul başta olmak üzere her geçen gün nüfusuyla beraber kentsel problemleri de artan büyükşehirleri rahatlatmak amacıyla düğmeye bastı. İstanbul'da nüfus artışı, yoğun trafik ve betonlaşmayı engellemek isteyen AK Parti, strateji kurullarıyla özel projeler üretiyor. İşte detaylar...

TOKİ 2 büyükşehirde yeni projeler için düğmeye bastı! Bu kentlerde yaşayanlara ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 büyükşehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ megakent İstanbul'da ve başkent Ankara'da 3 yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Büyükçekmece için yeni projeler hazırlanıyor!

Büyükçekmece Belediye personeli yeni projeler geliştirmek için Avrupa İşletmeler Ağı ve Teknopark Sorumluları ile belediye hizmet binasında buluştu.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Sakarya Büyükşehir Mayıs ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda şehirde hayata geçirilecek olan yeni projeler de masaya yatırıldı.

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

Ankara ve İstanbul’a 3 büyük kütüphane kuruluyor!

Kitap severleri sevindirecek projeler haberler gelmeye başladı. Ankara ve İstanbul’da üç büyük kütüphane için çalışmalar devam ederken kütüphanelere yenileri ekleniyor.

Büyük İstanbul Tüneli ve Kanal İstanbul'da projeler tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ve Kanal İstanbul'un projelendirme faaliyetlerini tamamladıklarını söyledi.

Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli’nde çalışmalar yeni yılda hızlanacak!

Türkiye 2018 yılında 6 bin 269 kilometre bölünmüş yola ulaştı. Kanal İstanbul, Çanakkale Köprüsü, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli, denizde ikinci havalimanı (Rize-Artvin) gibi projeler sürüyor..

Büyük, geniş, uzun ve mega projeler Türkiye'de yükseliyor!

Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı'nın ilk fazı hizmete açıldı. Tüm dünyanın övgülerle bahsettiği proje ile Türkiye, havacılık dünyasının merkezi olacak.

Yeni dönemde büyük projeler hayata geçirilecek!

Seçimlerinden zaferle çıkan Ak Parti ve ekonomi yönetimi, önümüzdeki dönemde büyük projelere ağırlık verecek.

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2017’de yaptığı ve 2018 yılında sürdürdüğü projeler için yeni bir toplantı gerçekleştirildi.

sultanbeyli büyük projeler Haberi

sultanbeyli büyük projeler

Sultanbeyli birkaç yıldır hayata geçirdiği projelerle değişmeye ve gelişmeye devam ediyor. TEM bağlantı yollarıyla kaderi değişen ilçe, kısa sürede çıtasını yükseltti ve büyük atılımlar gerçekleştirdi. İlçe, Anadolu Yakası'nın ve İstanbul'un cazibe merkezi olmaya şimdiden aday. Sultanbeyli halkının yıllardır özlemini çektiği TEM bağlantı yolları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı ve ilçe, şehriyle bağını kuvvetlendirdi. Bu açılışın ardından kente adeta yatırım yağmaya başladı. İlçede konut projeleri, alışveriş merkezleri, oteller ve fabrikalar yükseliyor. Birçok alanda gelişmenin yaşandığı ilçeye, farklı fabrikaların ve sivil toplum kuruluşlarının genel merkezi taşındı.


Kamu binalarının birçoğunu yenileyen, büyük bir kısmına da yeni kavuşan Sultanbeyli, hükümet konağı, askerlik şubesi, hastane, polis merkezleri, kültür merkezleri, yeni okullar, parklar ve yepyeni hizmetlerle büyüdü. Sadece bu bölgede yetişen İstanbulensis çiçeğini taşıyan logosu,...