26 / 04 / 2024

Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim

Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde indirim uygulanan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Sur Yapı İlkbahar Residence iletişim!

Sur Yapı İlkbahar Residence iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 25 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede konut fiyatları 315 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sultanbeyli İlkbahar iletişim!

Daire alanlarının 51 metrekareden başladığı projede lansmana özel yüzde 7 indirimin sağlanıyor. Sultanbeyli İlkbahar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Sur Yapı İlkbahar ödeme koşulları!

Sur Yapı İlkbahar ödeme koşulları kapsamında lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 250 milyon TL yatırımla yükseliyor.

Sultanbeyli İlkbahar nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Sultanbeyli İlkbahar Evleri'nde lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daireler bulunuyor. Peki Sultanbeyli İlkbahar nerede?

Sultanbeyli İlkbahar satılık daire!

Sur Yapı imzası ile yükselen proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Sultanbeyli İlkbahar satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Sultanbeyli İlkbahar daire fiyatları!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Sultanbeyli İlkbahar daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Satışları devam eden proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda inşa ediliyor.

Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim?

Toplamda 304 adet daireden oluşan İlkbahar Konutları Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Projede 250 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Peki Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim edilecek?

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Trend GYO'nun Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar?

Trend GYO, Sultanbeyli Projesi'ne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki, Trend GYO Sultanbeyli Projesi'nin değeri ne kadar oldu?

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Sultanbeyli Belediyesi'nden Aydos Sosyal Tesisi açıklaması!

Sultanbeyli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın sosyal medya üzerinden gündeme taşıdığı Aydos Sosyal Tesisleri’ne yapılan harcama ile ilgili açıklama yaptı.

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasını Doktoroğlu Gayrimenkul'e sattı!

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsasının satışı hakkında düzeltme yayınladı. Firma, arsasının Doktoroğlu Gayrimenkul ve Mustafa Sarı ve Sarılar Petrol İnşaat Yapı Malzemeleri Şirketleri'ne satılmasına karar verdi.

Eon Meydan ne zaman teslim?

Eon Meydan projesi İstanbul Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.   2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşan projede 220 konut ve 54 ticari birim bulunuyor. Peki Eon Meydan ne zaman teslim?

Çekmeköy-Sultanbeyli Raylı Sistem Hattı imar planı tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Çekmeköy Sancaktepe Sultanbeyli Raylı Sistem Hattı Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18 Mayıs 2018 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Anda Park Sultanbeyli teslim!

Trend GYO tarafından hayata geçirilen Anda Park Sultanbeyli projesi 140 daireden meydana geliyor. Peki projede teslimler ne zaman gerçekleşecek? İşte Anda Park Sultanbeyli teslim tarihi...

Sultanbeyli’deki 200 bin kişinin tapu sorunu çözülüyor!

İmar barışı paketinde de yer alan Sultanbeyli tapu sorunu çözülüyor. Belediye Başkanı Keskin, "Tapusu Sultanbeyli Belediyesi’ne geçen kişilerin tapuları, yerlerini karşılaması halinde kendilerine bedelsiz devredilecek. Eğer eksik kısım var ise bu kısım için bedel alınacak" dedi...

Sultanbeyli mülkiyet sorununa neşter!

İmar barışının da düzenlendiği yasa tasarısı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. İstanbul Sultanbeyli'de tapu maliki ile fiili kullanıcının farklı kişiler olması nedeniyle geniş bir alanı kapsayan mülkiyet sorunu da tasarı ile çözülüyor. Bu durum 200 bin kişiyi doğrudan ilgilendiriyor...

Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim Haberi

Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli fiyatları konutların cephelerine göre değişiyor. Konut destek indirimi kampanyası kapsamında yüzde 25 peşinat indirimi uygulanan projede 304 adet daire bulunuyor. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği İlkbahar Residence'de 60 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapabilmek mümkün. Proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Nakitte yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunan İlkbahar Residence İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 51 - 293 metrekare olarak belirtiliyor. 


Sultanbeyli İlkbahar Evleri 1. etap teslimlerinin 2017 yılının Kasım ayında, 2. etap teslimlerinin ise 2018 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Projede yüzme havuzu, spor alanları, sauna ve...