25 / 04 / 2024

Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim?

Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim?

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

Toplamda 304 adet daireden oluşan İlkbahar Konutları Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Projede 250 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Peki Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim edilecek?



"Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen proje 5 blokta 304 daireden oluşuyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen İlkbahar  Sur Yapı  Evleri 250 milyon liralık yatırım bedeline sahip. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim ve tamamı peşin veya peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Sur Yapı  İlkbahar Rezidans  Sabiha Gökçen Havalimanı ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine yakın konumda bulunuyor. Projede konut fiyatları 184 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İlkbahar Sultanbeyli'nin sosyal donatı alanları arasında; uzun yürüyüş parkurları, dinlenme alanları, kitap okuma alanları ve su göletleri, hobi bahçelerine yer veriliyor.


Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim?

Dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiklik gösteren İlkbahar Sultanbeyli Rezidans'ta teslimlerin 2017 yılı Kasım ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Sur Yapı İlkbahar iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön