28 / 03 / 2024

Sultanbeyli İlkbahar nerede

Sultanbeyli İlkbahar nerede

Sultanbeyli İlkbahar Residence satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Arsa alanı 25 metrekareden oluşan projede ilk etap teslimlerinin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

İlkbahar Residence lansmana özel ödeme planı!

İlkbahar Residence lansmana özel ödeme planı ile yüzde 5 + yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede dairelerin büyüklükleri 51 metrekare ile 292 metrekare arasında değişiyor.

Sultanbeyli İlkbahar iletişim!

Daire alanlarının 51 metrekareden başladığı projede lansmana özel yüzde 7 indirimin sağlanıyor. Sultanbeyli İlkbahar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

İlkbahar Residence ödeme planı!

İlkbahar Residence ödeme planı kapsamında banka kredisiz 48 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Projede dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans kampanyası!

Sur Yapı İlkbahar Rezidans kampanyası kapsamında yüzde 7 + yüzde 10 indirim yapılıyor. İstanbul Sultanbeyli'de inşa edilen projede dairelerin alanları 51 ile 293 metrekare arasında değişiyor.

İlkbahar Sultanbeyli daire fiyatları!

İlkbahar Sultanbeyli daire fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 304 adet daireden oluşan projede peşinde yüzde 10, lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor.

İlkbahar Residence ne zaman teslim?

İlkbahar Sultanbeyli'de dairelerin büyüklükleri 51 metrekareden başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki İlkbahar Residence ne zaman teslim edilecek?

İlkbahar Sur Yapı Evleri iletişim!

İlkbahar Sur Yapı Evleri iletişim için 444 5 787 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin yer aldığı projede teslimler 2017 yılında gerçekleşecek.

Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim!

Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sur Yapı imzası ile yükselen projede peşin veya banka kredisi ile ödeme yapabiliyor.

Sultanbeyli İlkbahar nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Sultanbeyli İlkbahar Evleri'nde lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daireler bulunuyor. Peki Sultanbeyli İlkbahar nerede?

İlkbahar Sultanbeyli ödeme seçenekleri!

İlkbahar Rezidans'ta dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 7 + yüzde 10 indirim uygulanıyor. İşte İlkbahar Sultanbeyli ödeme seçenekleri...

Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da!

Teslimlerin 2017 yılı içerisinde yapılması planlanan Sur Yapı İlkbahar'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Proje "Değişen havalara direnen fırsatlar Sur Yapı İlkbahar'da" sloganıyla tanıtılıyor.

Sultanbeyli İlkbahar satılık daire!

Sur Yapı imzası ile yükselen proje toplam 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Sultanbeyli İlkbahar satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Sultanbeyli İlkbahar ödeme planı!

Daire büyüklüklerinin 51 metrekareden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sultanbeyli İlkbahar ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim?

Toplamda 304 adet daireden oluşan İlkbahar Konutları Sur Yapı imzası ile yükseliyor. Projede 250 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. Peki Sultanbeyli İlkbahar ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için çalışmalarına başladı. Peki Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi nerede yükselecek? İşte Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

EON Meydan nerede?

Sultanbeyli'de Eon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eon Meydan projesi yarın resmen satışa çıkacak. 2020 yılında teslim edilecek projede 220 adet daire ile 54 dükkan yer alıyor. Peki Eon Meydan nerede yer alıyor?

Anda Park Sultanbeyli nerede?

3 blokta toplam 140 daireden meydana gelen Anda Park Sultanbeyli projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, Anda Park Sultanbeyli nerede?

Sultanbeyli İlkbahar projesi ne zaman bitecek?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje 50 milyon lira yatırım değeriyle yükseliyor...

İlkbahar Evleri Sultanbeyli ödeme koşulları!

İlkbahar Evleri Sultanbeyli ödeme koşulları kapsamında peşinatsız ve faizsiz taksit avantajı sunuluyor. İlkbahar Evleri, bu yıl Kasım'da teslim ediliyor...

Sur Yapı İlkbahar konut fiyatları 2017!

Sur Yapı İlkbahar konut fiyatları 690 bin TL'den başlıyor. Sultanbeyli İlkbahar Evleri'nde daireler bu yıl Kasım'da teslim ediliyor...

Sultanbeyli İlkbahar Evleri fiyatları 2017!

Sultanbeyli İlkbahar Evleri fiyatları 3+1 dairelerde 690 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı İlkbahar'da teslimler bu yıl Kasım ayında yapılacak...

İlkbahar Evleri Sultanbeyli daire fiyatları!

İlkbahar Evleri Sultanbeyli daire fiyatları 2+1'lerde 426 bin TL'den başlıyor. İlkbahar Evleri projesinde ilk etap Kasım 2017'de teslim edilecek...

15 soruda Sultanbeyli Gölbahçe Evleri!

Gölbahçe Evleri'nde kaç daire mevcut? Nerede yükseliyor? Gölbahçe Evleri nasıl dizayn edildi? Daire alanları kaç metrekare? Yatırım bedeli ne kadar? İşte 15 soruda Sultanbeyli Gölbahçe Evleri...

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde indirim uygulanan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

14 soruda Sur Yapı Sultanbeyli İlkbahar projesi!

İlk etap teslimlerinin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan projede Sur Yapı imzası bulunuyor. İşte 14 soruda Sur Yapı Sultanbeyli İlkbahar projesi...

Sultanbeyli İlkbahar Residence satılık!

Sultanbeyli İlkbahar Residence satılık daire fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Arsa alanı 25 metrekareden oluşan projede ilk etap teslimlerinin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Sultanbeyli İlkbahar Evleri teslim tarihi!

Sultanbeyli İlkbahar Evleri teslim tarihi ilk etap için Kasım 2017 olarak belirtiliyor. Sur Yapı imzasını taşıyan İlkbahar Evleri'de 60 aya kadar sıfır faizle taksit imkanı sağlanıyor...

Sultanbeyli İlkbahar nerede Haberi

Sultanbeyli İlkbahar nerede

Sultanbeyli İlkbahar Residence satılık konut alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. Projede 60 ay vade farksız taksit fırsatı sağlanıyor. 


İstanbul Sultanbeyli'de yükselen İlkbahar Evleri 25 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar yer alıyor. 


İlkbahar Evleri'nde 304 adet daire bulunuyor. Projede yüzde 15 peşinat indirimi ve tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Sur Yapı imzası taşıyan İlkbahar Rezidans Sultanbeyli'de spor alanları, sauna, yüzme havuzu ve fitness gibi ortak kullanım alanları mevcut. 


Sultanbeyli İlkbahar Residence satılık ev fiyatları 1+1'lerde 315 bin TL'den, 2+1'lerde 350 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Kasım 2017, 2. etap teslimleri Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek. 


Adres: Battalgazi, Tesbih Sk., 34935 Sultanbeyli/İstanbul


Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge...