27 / 04 / 2024

İlkbahar Residence ne zaman teslim?

İlkbahar Residence ne zaman teslim?

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

İlkbahar Sultanbeyli'de dairelerin büyüklükleri 51 metrekareden başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki İlkbahar Residence ne zaman teslim edilecek?



"İlkbahar Residence ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan proje hakkında kısaca bilgi verelim.  Sur Yapı  imzası ile inşa edilen projede daire fiyatları 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilen İlkbahar Evleri'nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Sur Yapı İlkbahar Konutları'nın alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim, peşin ya da banka kredili ödemelerde ise yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar'da uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, dinlenme alanları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


İlkbahar Residence ne zaman teslim?

Toplamda 304 adet dairenin yer aldığı İlkbahar Sultanbeyli Evleri'nde teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısmın yüzde 25'i teslimde, yüzde 50'i ise 48 ay 0 faiz avantajı ile ödeniyor. 


İlkbahar Sur Yapı Evleri iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön