25 / 04 / 2024

İlkbahar satış ofisi telefon

İlkbahar satış ofisi telefon

İlkbahar Sultanbeyli'de dairelerin büyüklükleri 51 metrekareden başlıyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje 250 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki İlkbahar Residence ne zaman teslim edilecek?

İlkbahar Evleri ödeme planı!

İlkbahar Evleri ödeme planı kapsamında kampanyalar devam ediyor. Alanları minimum 51 metrekare olarak tasarlanan dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor.

Sultanbeyli İlkbahar teslim tarihi!

Banka kredisiyle taksit imkanı sunan Sultanbeyli İlkbahar teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Satış süreci devam eden proje 250 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans satış ofisi!

Sur Yapı İlkbahar Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 5 787 olarak belirlendi. Toplamda 304 tane dairenin bulunduğu projede 48 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim!

Sultanbeyli İlkbahar satış ofisi iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Sur Yapı imzası ile yükselen projede peşin veya banka kredisi ile ödeme yapabiliyor.

Sur Yapı İlkbahar satış ofisi!

Toplam 304 adet daireden meydana gelen projede peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor. Sur Yapı İlkbahar satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi.

Sur Yapı İlkbahar satış ofisi telefon!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve 3. Köprü Paşaköy gişelerine yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. Sur Yapı İlkbahar satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olaark belirlendi.

İlkbahar Evleri Sur Yapı satış ofisi!

İlkbahar Evleri Sur Yapı satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi. Toplam 57 bin 668 metrekare alan üzerinde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor.

Nef Suites Haliç satış ofisi nerede?

Daire fiyatlarının 200 bin liradan başladığı Nef Suites Haliç satış ofisi nerede? sorusu ile ilgili ayrıntılara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Nish Adalar satış ofisi !

Nish Adalar satış ofisi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Maltepe'de projenin bulunduğu yerde konumlandırılıyor

Nef Suites Haliç satış ofisi!

Timur Gayrimenkul imzası ile Haliç'te inşa edilen Nef Suites Haliç satış ofisi 'nin iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor...

TOKİ Kayabaşı 19.Bölge satış ofisi!

Kura çekilişinin 18 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşeceği TOKİ Kayabaşı 19.Bölge satış ofisi adres bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Demir Romance Beylikdüzü satış ofisi!

Teslimlerinin 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşeceği Demir Romance Beylikdüzü satış ofisi telefon numarası 0212 853 00 31...

Demir Romance satış ofisi!

İstanbul-Beylikdüzü 'nde yer alan Demir Romance satış ofisi bilgisi için haberimizden faydalanabilirsiniz...

Kampüs Ofis satış ofisi!

Lokasyon olarak İstanbul'un Kağıthane bölgesinde yer alan Kampüs Ofis satış ofisi ulaşım detayları haberimizde yayınlanıyor...

Park Çekmeköy satış ofisi!

Habitat İnşaat'ın imzasıyla yükselen Park Çekmeköy satış ofisi ulaşım ve iletişim bilgileri haberimizde mevcut durumda...

İlkbahar satış ofisi telefon Haberi

İlkbahar satış ofisi telefon

"İlkbahar Residence ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan proje hakkında kısaca bilgi verelim. Sur Yapı imzası ile inşa edilen projede daire fiyatları 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçirilen İlkbahar Evleri'nde daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Sur Yapı İlkbahar Konutları'nın alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim, peşin ya da banka kredili ödemelerde ise yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar'da uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, dinlenme alanları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


İlkbahar Residence ne zaman teslim?

Toplamda 304 adet dairenin yer aldığı İlkbahar Sultanbeyli...