24 / 04 / 2024

Mai Residence ne zaman teslim?

Mai Residence ne zaman teslim?

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı 2014 olarak belirlendi. Projedeki konutlar Aralık 2014'te teslim edilecek



Mai Residence projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Kartal'da yükseliyor. 2 bloktan oluşan Mai Rezidans projesinde bloklar 14 ve 35 katlı tasarlandı. Kartal  Mai Residence  projesi,  Fer Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. 


Mai Rezidans Kartal projesinde turuncu blok, home ofisler için tasarlandı. Bu blokta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Fer Yapı Mai Residence sarı blokta ise stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Bu blok konut bloğu olarak tasarlandı. 


Kartal Mai Rezidans projesinde konutların alanları 35 metrekareden başlıyor ve 171 metrekareye kadar yükseliyor. Mai Rezidans Fer Yapı Kartal'da turuncu blok 14 katlı ve sarı blok ise 36 katlı tasarlandı. 


Fer Yapı Mai Kartal'da fitness center, oyun alanları, kafeler, bilardo ve hobi odaları, havuz, spor alanları, müzik stüdyosu, sinema odaları, depo alanları yer alıyor. PRojede, yüzde 1 KDV uygulanıyor. Taksit ödemeleri 18 ay öteleniyor ve banka kredisiyle vadelendirme yapılıyor. 


Mai Residence ne zaman teslim


Mai Residence ne zaman teslim?


Mai Residence ne zaman teslim?

Mai Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı Aralık 2014 olarak belirlendi. Proje; Kartal İDO'ya 8 dakika, Sahil Yolu'na 3 dakika ve TEM'e 3 dakika mesafede yer alıyor. 



Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön